Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Old memorys
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Old memorys

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blue View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blue Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Old memorys
    Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 04:38

e sada ovako....nisam ovdje bio od .....hmmmm vec 1 god je prosla skoro...u biti 11 mjeseci @@

tada sam se trejdao sa nekim carem iz Zagreba...nasli smo se kod savskog mosta lol...(isao sam iz pule u Zg samo za dragonball obican dvd rip hahaha)

uglavnom htjeo bi stupiti u kontaktu sa njim.... nemam vise svoje PM messages...tako da mu neznam nik!

E care ako posjecujes jos taj forum plz javi mi se....trebas mi hitno u vezi animea....pa i zaradis koju kintu....javi mi na mail

alen.percan@gmail.com

ili na

0911756047

plz hitno mi je.....

hvala unaprijed

best regards
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.