| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trazim portugalske i brazilske filmove |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tom1979
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trazim portugalske i brazilske filmoveObjavljeno: 21.Travanj/Apr.2006 u 11:34 |
|
... a da nije City of God! Uz kultni "Central Station" Waltera Sallesa, koji je igrao u nasim kinima pred par godina, a ne mogu ga naci u nijednom videoklubu, posebno me zanimaju filmovi redatelja: Manuel de Oliveira (najveci portugalski i jedan od najvecih svjetskih redatelja uopce - najstariji aktivni redatelj na svijetu) Vecina njihovih filmova je objavljena na DVD-ima vani, tako da mozda netko ima divx-e. Imam velik popis za razmjenu, a i kupio bih. Ažurirao tom1979 |
|
![]() |
|
superman78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2006 u 20:35 |
|
ja bih trebao ubrzo dobiti "god and devil in the land of sun" na divx-u, a na vhs-u imam terra em transe od roche
imam i pixote (1981) nisam ga jos pogledao, ali to ti je prilicno poznati brazilski film Ažurirao superman78 |
|
![]() |
|
tom1979
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 13:17 |
|
Imaš baš dva filma koja i želim vidjeti, megaklasike:-) Javim ti se! Ja imam "Samostan" od Manoela de Oliveire, isto na VHS-u (zagrebacko izdanje Europa filma). Volio bih da ikako mogu to prebaciti na divx ili dvd, vhs mi je sve veća noćna mora (novi video je duplo skuplki od DVD-DivX playera, a stari je na samrti). |
|
![]() |
|
nikica008
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 13:23 |
|
ako si u rijeci mogu ti ja prebacit ili mi mozes poslat postom ako nema nikog u tvom gradu a da ima rekorder
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |