Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Müslüm protiv Bohemian Rhapsody (07.11.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Müslüm protiv Bohemian Rhapsody (07.11.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
katunian View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj katunian Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Müslüm protiv Bohemian Rhapsody (07.11.2018.)
    Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2018 u 21:19
to mozda u Turskoj , u svijetu Bohemian Rhapsody biljezi dobru gleedanost i mislim da ce budzet koji je oko 50mil , prevazici 10ak puta...
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2018 u 21:29
A ne pada mi na pamet neki film s naših prostora s kojim bi se mogla povući paralela, ali možda je blizu tome ono kad je Brena snimala one filmove (Hajde da se volimo), pogotovo 1. dio... Ne sjećam se da su ljudi za nešto kod nas duže stajali u redu da dođu do ulaznica.
Tako da mislim da ovo nije ništa čudno. Prosto lokalni fenomen.

Taj Müslüm nemam pojma ko je, ali očito Turci znaju.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2018 u 21:45

Pa, Baho, ima. Da ima normalnih režisera, normalnih finansijera itd, itd, itd...a, nema.

Evo 3 grupe koje su kroz vreme i nedaće i smrti ostale do kraja.

Smak, Atomsko sklonište i uslovno Belo dugme.

Zanimljivi, van okvira, van vremena i van sveta.

Čak su i dokumentarci o njima bili veoma gledani i prevođeni na druge jezike, verovali ili ne.

Naročito prve dve grupe, BD su više grupa talentovanih čudaka koji su ipak zašli u ekonomiju. LOL

P.S.

Odslušaj "ulazak u harem" i čuj reči "da li dozvoljeno razgledanje vašeg vrta", pa onda odslušaj sve njihove pesme i videćeš da njima puno poznatih, čak ultra poznatih grupa nije ni do kolena. 

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2018 u 21:57
Slažem se, Mahoni... Mislio sam upravo to da nema takvih filmova, pa je nama teško zamisliti kako to izgleda u Turskoj, jer je taj tip očito neka njihova faca, dok je tako.
Naravno da bih pozdravio svaki film vezan za nekog od njih. A našlo bi se još kandidata.
Npr. EKV su bukvalno živjeli nešto što samo čeka da se stavi na film. A sudbina im nije nimalo tragičnija od Freddiejeve.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2018 u 22:11

Drug moj, oprosti, ja sam među prvima u mojoj školi slušao beogradsko podzemlje i ekv koja je proizašla iz njega, ali sada menjam stanicu kad čujem EKV. Objasnio sam par puta, teško je kada otkriješ da je neko koga voliš lažnjak, a oni su bili klasičan lažnjak. Crveni buržuji i poslušnici koji su kao pevali o čoveku. Smešno. Sve u dokumentacu je šminka. Kada bi napravili pravi dokumentarac puno ljudi bi se duboko razočaralo. Isto važi i za glumicu iz tog vremena koja je važila za svetsku klasu, a bila je velika prevara. I naravno vrh brega je bilo da su neki drugi krivi što su posrnuli. Smešno!

Lično, ne mogu ni da odslušam pasme koje sam inče čuo na njihovim probama.

Zarad ljudi koji ih i dalje vole ovo treba shvatiti kao moje lično mišljenje, bez ikakve želje da nekoga uvredim. I običnima je bilo teško, pa nisu završili po grobljima i ustanovama za nezbrinute osobe. 

Nisam gledao turski film, ali verujem da nije završio u svojoj povraćki.

Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2018 u 22:24
Originalno postovano od strane mahoni mahoni piše:

Zarad ljudi koji ih i dalje vole ovo treba shvatiti kao moje lično mišljenje... 
I moje. 
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2018 u 22:32
Naravno, svako ima pravo na mišljenje.
Ma ne znam sve to, ali OK, mogu se složiti da primjer ne mora biti najbolji. Pa ne moramo o njima.

Ali svakako da se slažemo da imamo materijala za takve filmove. I da je sad već to što tih filmova nemamo neka naša ružna dimenzija u koju smo upali (da se ne služim gorim riječima).
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2018 u 22:42

Naravno da si u pravu. Svako ko je ostavio pozitivnog traga u ljudima, pa i lokalno, više vredi od bilo kojeg političara i naročito njegovih sledbenika.Wink

Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2018 u 03:05

U to ime da napišem ime čoveka koji se uredno preskače. Istina je da o Branimiru Džoniju Štuliću postoji jedan ipo dokumentarac kao što je i činjenica da je ostavio svoj trag u muzici i nečijim glavama. O BG muzičkoj sceni već pisah, ona je tako lepo preslikana u film,u Dečko koji obećava.

Turci kao Turci, imaju svoje i rade ono što misle da je dobro za njihovu publiku. Ponekad se to prelije i na ostatak sveta i to ume da bude egzotično i zanimljivo. Turski Rat Svetova, Zagor, Komadant Mark...LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.