Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ODE DIGITAL  PLUS
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ODE DIGITAL PLUS

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ODE DIGITAL PLUS
    Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 20:59
   Ode nama dragi digital plus paket .....   Toliko lepih kanala ode u tri lepe...
Da stvar bude gora, do zamene kljuceva je doslo  samo dva minuta pre kraja filma koji sam snimao....koji maler!!!!!!

Ne verujem da ce vas ova vest obradovati jer nije samo kljuc u pitanju, vec i  ceo nacin  zastite  kanala, tako da  cemo neko vreme morati da budemo strpljivi, do onda nista sa ss2 osim mozda downloada.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 21:33

digital plus ??????

nemoj reci da u to spada tequilla i cine

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2006 u 22:11
A tako dobri filmovi su isli .....

Imam program za sutrasnji dan i evo samo da gledam i da placem...

Ali neka, necemo plakati, mozemo malo sacekati, provalice i novi sistem kao i svaki koji je dosad postojao. Neko vreme je Nagra bila "TVRDA" ali  su je probili.

Doci cemo mi ponovo do  CINEMANIA CLASSICO kanala i dobrih starih filmova.

P. S.  Ja sam snimio onaj stari TOM SOYER, al nigde prevoda. Jel ima neko nesto za taj film?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 09:23
meni nije do filmova, sve mogu skinuti ili posuditi u videoklubu, to mi nije problem
frka mi je zbog barce i ostalih sportskih dogadjaja
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 12:37
je em ti sve, necu se ni kladit vise
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 12:52
Gde sada  okretati antetnu radi filmova? Ja sam skoro uvek bio na Astri i Vreloj ptici, uglavnom zbog offline downloada najpre, a zatim, kada sam video sta ima da ponudi d+ samo radi snimanja filmova.

Gde ih sad gledati i isnimati. A za dz?

Video klub nije resenje speedy, jedno je kada skines mpg format i nacinis dvd ili divx  sta god oces, extra slika, a sasvim drugo  kada imas filmove  koji ti samo tako padaju s neba.....

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 12:59
jebe mi se za filmove, kao sto sam rekao, HOCU DA GLEDAM BARCUUUUUUUUUUUU  i ostale sportske dogadjaje

da li ima negdje za kupiti d+ kartica?
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 13:38

meni je isto trebalo radi filmova

prije tjedan dana sam kupio HDD 300GB samo za satelit

a na RTLu su ukinuli Simpsone - ali sam se tjesio sta sam ih mogao gledati na FOXu ali sad nema ni njega

a da taquilla-u niti ne spominjem

Na vrh
mikibg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikibg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 15:22
Po informacijama koje sam dobio digital se vratio :). Pronadjite samo novi s2emu i
nove kljuceve.

Pozdrav!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 15:24
vec jesmo 
Na vrh
mikibg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikibg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 17:24
Pa onda uzivajte u gledanju !

Ažurirao mikibg
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 18:01
jel treba imat karticu, il može sa softverom ko prije?
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 18:04
moze li tko dati link od kud je skinuo??
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 18:06
http://www.kerman.hr/forum/forum_posts.asp?TID=7632
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 23:39
Nemo zezas?  Za ss2????   Znam da je provaljeno za risivere....al  ovo tek cujem...

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 16:52
 Evo, ponovo ja i ponovo lose vesti...kao sto ste vec verovatno videli, D+ je ponovo otisao. I tv Cabo.  Ali zato stize Premiere. Nadajmo se da ce uskoro biti i za ss2 kartice.   

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 17:07
  Ej evo i jedna dobra......

Radi premiere paket  Posto ne znam da kopiram link u post, ili me naucite kopirati link u post, ili mi dajte mail da vam saljem potrebne emulatore.

Pozdrav

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 17:09
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 17:29
posalji na matijaspelic@yahoo.com

hvala
Na vrh
mikibg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikibg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 20:39
D+ nije otisao, samo je promenio kljuc. Pronadjite novi kljuc i zamenite ga.
Potvrdjujem da radi i Premiere posle duzeg vremena ponovo je gledljiv :),
mada meni licno d+ je mnoooogooo bolji i zanimljiviji paket od premiere!

Pozdrav!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.