| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Novi Kevin Spacey u samo 10 dvorana (18.08.2018.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Novi Kevin Spacey u samo 10 dvorana (18.08.2018.)Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2018 u 16:14 |
|
Ne bih se složio da je uzrok toga samo Kevin Spacey. Ovakva priča je prepeglana više puta i to donekle skoro sa veoma lošim filmom Wolves of Wall Street. A na ovaj kalup su i Wall Street, kao i njegov neuspeli nastavak, a i Boiler Room. A publika inače pati od zvučnih imena a ipak Ansel Elgort, Taro Egerton i Emma Roberts to i nisu baš. A dodao bih da nije ni Jeremy Irvine a ne neka Billie Lourd za koju zaista i ne znam ko je, sad sam kliknuo na IMDb. Meni nije poznata, a znam recimo i ko je Bookem Woodbine i Judd Nelson. Jer upravo sam na IMDb pa sam video da su njih dvojica u castu, ali Billie Lours zaista ne znam. IgaBiva možda ti znaš za nju možda još neko ko zna možda je ona ''poznata'' ali meni nije. I da napomenem daj režiser ovog filma iza sebe ima Wonderland. Znači mislim da nije do Kajzer Sosea nego da tematika i ''posada'' nisu nešto. A sad na sve to još i skandal oko Dežurnog Krivca) Vruće je to, kako je Ridley Scott preuzeo mere.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |