Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slanje MMSa sa računala
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Slanje MMSa sa računala

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tmarusca View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tmarusca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Slanje MMSa sa računala
    Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2003 u 16:20
Da li netko zna kako mogu slati MMs sa računala? Da li se to može kao i slanje običnog SMSa? Preko modema? Upomoć!!!
t.A.T.u. 4ever
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2003 u 10:35
e a odakle se mogu slat sms samo mi nemoj reci xms
Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2003 u 18:39
recimo ICQ ili SMS Sender
Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2003 u 21:21

Originalno postovano od strane Doktor-X Doktor-X piše:

recimo ICQ ili SMS Sender

Već odvno sa icq se ne može slati sms

Probaj sa vipove stranice, ali moraš biti korisnik i imaš 15 besplatnih poruka dnevno

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2003 u 21:41
Probaj na http://www.magic.hr/ ja već odavno nisam slao sms ali znam da možeš slati na i na 091 i na 098 samo neki put poruka zna dosta kasniti.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2003 u 23:14
imam sms sender ali mi skroz javlja greška zatvaram
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 00:11

Originalno postovano od strane tmarusca tmarusca piše:

Da li netko zna kako mogu slati MMs sa računala? Da li se to može kao i slanje običnog SMSa? Preko modema? Upomoć!!!

Možeš ali samo ako si HTmobile korisnik, oni imaju usllugu mojportal možeš se registrirati na www.htmobile.hr naravno slsnje tog MMS-a ce se naplatiti kao da si ga poslao s moba >50Kb - 3,64Kn , <115kb - 7,30Kn

Za daljnje informacije nazovi 0981550

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.