| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gledao |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dampyr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 31.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: GledaoObjavljeno: 31.Ožujak/Mar.2006 u 18:06 |
|
Gledo Corpse Bride-od Tima nisam očekivao ni više ni manje super animirani film sa dosta bolesnog humora,glasovi su super,sreća da naši nisu odlučili to sinkronizirat,jer je bilo dosta čap previše male djece sa starcim,film baš za zabavu...
Hostel-dobar horror počinje malo dosadno dok se priča ne razvije,a treba joj puno više negu u ostalim horrorima...možda sam očekivao malo više od tako hvaljenog fima...nego da će imat samo pregršt bolesnih scena,koje meni koji sam vidio svakakve filmove i nisu nikaj posebno... Walk The Line-inače ne slušam takvu vrstu muzike nego sve vrste metala,ali sam ga otišao sa cijelim društvom pogledat i isplatilo se osobno mi je to najdraži biografski film o nekom pjevaču,Joaquin Phoenix je super odglumio i ovo mu je po meni najbolja uloga do sad...ni u jenom trenutku mi film nije bio dosadan.. Sve preporučam da pogledate,tko nije ofkors.. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |