Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lost in Space (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lost in Space (2018)

Lost in Space

Lost in Space (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Izgubljeni u svemiru

Godina:

2018

Žanr:

drama, misterij, obiteljski, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

60 min

Autor:

Burk Sharpless
, Matt Sazama
, Irwin Allen

Glavne uloge:

Parker Posey
  >  Dr. Smith
Molly Parker
  >  Maureen Robinson
Toby Stephens
  >  John Robinson
Ignacio Serricchio
  >  Don West
Mina Sundwall
  >  Penny Robinson
Taylor Russell
  >  Judy Robinson
Brian Steele
  >  The Robot
Maxwell Jenkins
  >  Will Robinson
Raza Jaffrey
  >  Victor Dhar
Ajay Friese
  >  Vijay Dhar
Amelia Burstyn
  >  Diane
Parker Posey
  >  June Harris
JJ Feild
  >  Ben Adler
Yukari Komatsu
  >  Naoko Watanabe
Kiki Sukezane
  >  Aiko Watanabe

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
enigmasb View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj enigmasb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lost in Space (2018)
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2018 u 19:00
Lipi moj .. jel ovo epizoda 1 i 2 zajedno ili ?? .. i hvala za tilove !!
Na vrh
goxxy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj goxxy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2018 u 02:01
Prilicno dobra serija, lepo iznenadjenje.
+ 10 epizoda odjednom :D

Na vrh
Josme View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Josme Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2018 u 18:35
Pogledao sam prvu epizodu,serija obećava,titlovi su odlični i nadam se da će ubrzo i drugi,tako da ne gubim vrijeme na ostalim glupostima..
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2018 u 15:50
Sjajno. Fantastično lepo uradjena serija,nadam se da će da ima puno sezona.
Na vrh
sensei1980 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sensei1980 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2018 u 19:50
Odlična serija. Prevod je super urađen. Nadam se drugoj sezoni.
Na vrh
fikus-x View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fikus-x Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2018 u 16:29
Ocena na IMDb je 8,4 a najviše što bi trebalo da bude je 4,8.Došao sam do 8.epizode,čitah ove komentare i samo zbog toga i ocene pogledah.Ova serija je za uzrast gledalaca 10-15 godina.Isuviše predvidljiva,glavni negativac,stalno neke spletke i ,,zvrčke" čak i negativcu smetaju,ali čini ih.Nelogični postupci...Volim sf filmove i serije,ali ovo je za preporuku da se ne gleda!
Na vrh
Stella2006 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stella2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2018 u 20:44
Za zagriženu Star Trek-icu i Star Gate-icu (vrti se na TV-u umjesto muzike čak i dok kuham) teško je naći nešto što će te zainteresirati. Nakon vrlo dugo vremena (samo uz iznimku Igra Prijestolja, ali ta serija je van ranga) svih 10 epizoda pogledala redom u subotu. Odlična ideja, razrada likova, stalna akcija i neočekivani obrati. Vrlo dobro! Nego, može li neki od SF fanova preporučiti koju dobru seriju? Recimo, Dr. Who mi nije legao. Previše engleski. 
Na vrh
Josme View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Josme Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2018 u 11:24
Pogledao sam svih 10 epizoda,meni se dopadaju.Nadam se nastavcima.Preporučiti nešto??
Hmm..The Expanse,The 100,ujedno preporučujem pogledati stare sf serije (malo nostalgije),ima i stara Lost in space serija..
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2018 u 01:31
Preporuka serija za Stellu 2006, Pogledaj neku od ovih serija možda ti se neka i dopadne: Battlestar Galactica, Firefly + film Serenity, Falling Skies ,The 100, Fringe ,Primeval ,Torchwood ... ne mogu ni ja da se setim šta još. Ima i mnogo dobrih serija koje su završene posle jedne ili dve sezone, na primer serija Terra Nova je bila odlična ali samo jednu sezonu trajala. Pogledaj trejlere za ove serije pa sama odaberi .
Na vrh
darko-alaburic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko-alaburic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2018 u 19:31
@fikus Sve sama istina
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2018 u 21:44
Obnovljeno za 2. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2018 u 22:55
Serija je veoma dobra.
Jedini nedostatak mi je odabir glavnog glumca, a to je dečak po imenu Maksvel Dženkins. Čini mi se da su producenti i kasting ekipa, želeli da naprave kopiju Heleja Džoela Osmenta (Šesto čulo-"Vidim mrtve ljude", Veštačka inteligencija, ...) i u tome su prilično uspeli, ali kopija je uvek kopija.

Dosta toga podseća na već viđeno (serija je i onako kopija originala), ali to nije nikakva zamerka.
I pored već viđenog, sve je to na mestu. Gluma nije ništa posebno, i bar što se tiče glumaca, ne traži neke velike izdatke, ali svi ti elementi, prosečne glume, prosečnog SF-a, prosečne drame, prosečnog trilera.. su odlično izmešani, tako da je koka kola sasvim lepo upakovana i ako sladunjava i štetna po zdravlje, veoma ukusna i osvežavajuća. Lako se na nju navikne i navuče.

Nije ni skupa. 10 epizoda po sezoni, sasvim je dobar ritam. Ne traži puno angažovanja, a daje osećaj sitosti.

Ocena 7 od 10. Preporuka.
Na vrh
stanko-bobinec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj stanko-bobinec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 01:18
Gledao sam seriju kao dijete. Sada, obnovljena, ugodno me iznenadila. Za one koji vole sf-žanr, moja preporuka ocjena 5
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2020 u 23:27
Obnovljeno za 3. sezonu koja će biti poslednja Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Danis88 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danis88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 20:59
Def spada u top 5 najdražih serija, volim parker posey. Dobra je serija, zanimljiva bas. Jedna od najdrazih meni serija, srecom bice jos jedna sezona
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2021 u 18:24
Druga sezona je bolja od prve, a sad čekamo treću. 
Treća sezona izlazi 1.12.2021.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,539 sekundi.