Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - La tigre e la neve
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

La tigre e la neve

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: La tigre e la neve
    Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 19:05
Napravio sam upload  titla od Roberto Benigni za film la tigre e la neve pa ako netko zna taljanski molio bih ga da prevede inače onaj upload je narvno s taljanskim jezikom a ne hrvatskim ,pošto nema tal zastave
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 19:56

ehm, iritira me tvoj potpis. šta, ja da prevodim, a ti ćeš gledati...

ne ide to...

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 20:23

e pa sada si ga zasrao/la ja sam napisao ako netko zna taljanski i ako želi (što nisam napisao ,moj bad) da ga može prevesti tako da nemaš pravo prigovarati pošto to nije upučeno tebi,a uostalom več našao prjevod tako da onda ništa od toga.

POZDRAV SVIMA KOLIKO NAS IMA

ARMADA RIJEKA

SIAMO SOLI CONTRO TUTI

sharkri@gmail.com
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 20:35
armada, ha? zadnje vrijeme vas stalno gledam i mogu reci da ste jedna od boljih navijackih skupina, ne znam sto se desava izvan stadiona ali bar ste na tribinama zakon, stalno navijate i to jako volim, dobra je atmosfera(sigurno je i bolje na samom stadionu)
nadam se da cete dobiti vece tribine
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 20:46
ak si ga dobio, okači ga na sajt
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 21:05
my ass kad si bezobrazan/na onda ništa
sharkri@gmail.com
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2006 u 21:11

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

armada, ha? zadnje vrijeme vas stalno gledam i mogu reci da ste jedna od boljih navijackih skupina, ne znam sto se desava izvan stadiona ali bar ste na tribinama zakon, stalno navijate i to jako volim, dobra je atmosfera(sigurno je i bolje na samom stadionu)
nadam se da cete dobiti vece tribine

da def je bolja na stadionu,dok okolo nije bilo  nikakvih problema barem zasada.Pratim malo po forumima i vidim da nas ima sve više (armade) ima ih i iz amerike čak i iraka ili irana nisam siguran a iz ostalih djelova naše male zelene zemlje  

KREPAT MA NE MOLAT:UMRJET A NE POPUSTIT

sharkri@gmail.com
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 00:20
jebe mi se baš za benignija, al to ti je zakon na sajtu 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.