| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
4, 5 evra |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 4, 5 evraObjavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 16:12 |
|
Svidi se arapskom princu cigančica i on je odvede i oženi. Posle godinu dana otac poželi da ode u posetu ćerki i princ sa oduševljenjem prihvati ideju. Kad je sišao sa privatnog aviona dočeka ga rols rojs, muzika i prinčeva garda. Na putu stajaše gomila koja mu je razdragano klicala sve do ulaska u palatu. naravno, bio je oduševljen. Posle prijema najzad ostade sam sa ćerom i videvši da je tužna, upita je da li ima problema u braku. Cigančica mu reče: Znaš tato, kad sam došla guza mi je bila ko pola evra. Otac zbunjeno pogleda i reča: I? Cigančica: Pa sad mi je ko 5 evra. Tata se zamisli pa se široko nasmeja i reče: I bre ćero, kad smo mi bre gledali na 4, 5 evra.
|
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 16:25 |
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |