| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lady Bird (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Online Points: 245 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lady Bird (2017)Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2017 u 18:40 |
|
Prijevod je najavio Homer99 ⚡️
|
|
![]() |
|
Platan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2017 u 17:54 |
|
Film me je podsetio na seriju "Grlom u jagode". Nagledao sam se sličnih filmova. Tinejdžerski dani, odnosi u porodici, teška vremena... Ovaj film od ostalih odvaja Saoirse Ronan, zaista je sjajna. Sve ostalo može stati u 6/10.
|
|
![]() |
|
Homer99
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2018 u 11:54 |
|
Titl je sinhronizovan i za Web verzije.
|
|
![]() |
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2018 u 02:05 |
|
Mene licno je ovo osrednje
|
|
![]() |
|
korleone
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 31.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2018 u 17:25 |
|
Slazem se. Ne mogu reci da je film los, ali marketinski je prepumpan. Neko je negde rekao "hajde da ljude ubedimo da je ovo legendaran film" .Mozda je to za americku publiku nesto drugacije, ali za nas iz ovih predela, sasvim obican film o odrastanju i odnosima u porodici za vreme tog odrastanja. Procitao sam tolike hvalospeve, a najbolji mi je bio: "Ovo nije film godine, nego film decenije!" Odgledao sam bar u poslednjih godinu dana mnogo filmova koji su i snazniji i bolji i koji ce mi vise ostati u secanju. Mala Lady Bird je odllicno odigrala svoju ulogu, ali film kao film, recimo sestica.
|
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2018 u 08:18 |
|
Za ovoj film oni trebaju platiti svakom gledaocu starijem od 16 godina. Potrošio vreme jesam ali makar me ništa nije koštalo, to bi bila tragedija. Svako ko je gledao 2 filma sa ovom tematikom nema potrebe za ovim jer neće videti APSOLUTNO ništa novo. Postoji nekolicina vrlo originalnih filmova ovog tipa i bolje i reprizirati ih nego trošiti vreme na ovo. Meni je A24 produkcija gotivna zaista ali nije sve iz njihove kuhinje automatski vredno nominacija i hvalospeva.
|
|
![]() |
|
Rakan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 67 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2018 u 22:38 |
|
Film je mogao da traje 5 minuta ili 24 sata, sasvim svejedno. Pomalo se ima utisak ispranosti nakon gledanja, i ako nijedna scena nije antologijska, a dijalozi su na nivou svega već viđenog.
Hipnotišući deluje. Sama priča nije toliko bitna. Odrastanje srednjoškolke sa svim onim klasičnim problemima. Od porodice, buntovništva, škole, prijatelja, prvih ozbiljnih ljubavi, upisa na univerzitet. Produkcija je odlična, montaža je još bolja, gluma sjajna. Ne čudi me toliko nominacija za Oskare bez obzira na osećaj već viđenog. Seršei Ronan ovo je već treća nominacija, a obzirom da joj je tek 24 godine, mislim da je definitivno nova Meril Strip. Mislim da nije naodmet pogledati ovaj film i gledati ga bez opterećenja i velikih očekivanja. Dobićete dosta, pogotovo od neiscrpne energije Serše Ronan. Ocena: 7,5 od 10 |
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1087 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2018 u 08:37 |
|
Solidan film o odnosima u prosečnoj američkoj porodici, sa posebnim akcentom na odnos majke i ćerke. Bunt tinejdžerke i njeno sazrevanje. Nije loše.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |