Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beyond Skyline (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Beyond Skyline (2017)

Beyond Skyline

Beyond Skyline (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura, horor

Trajanje:

106 min

Režija:

Liam O'Donnell

Scenarij:

Joshua Cordes
, Liam O'Donnell

Glavne uloge:

Antonio Fargas
  >  Sarge
Karen Glave
  >  Carol
Frank Grillo
  >  Mark
Noel Gugliemi
  >  Justin
Callan Mulvey
  >  Harper
Bojana Novakovic
  >  Audrey
Jacob Vargas
  >  Garcia
Pamelyn Chee
  >  Kanya
Zarah Mahler
  >  Vilma
Tony Black
  >  Jarrod
Kevin O'Donnell
  >  Patrick
Iko Uwais
  >  Sua
Betty Gabriel
  >  Sandra Jones
Yayan Ruhian
  >  The Chief
Valentine Payen-Wicaksono
  >  Rose Corley
Jonny Weston
  >  Trent
Lindsey Morgan
  >  Cpt. Rose
Jack Chausse
  >  Young Trent
Samantha Jean
  >  Elaine
Chris Adams
  >  Actor

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Beyond Skyline (2017)
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 15:42
Meni je Skyline bio pravo osveženje. Ovaj mi je dosadan i loš...
Na vrh
smarttec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smarttec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 19:35
Veoma neuverljivo,gubljenje vremena, odgledao sam ga samo zbog Bojane Novakovic, ali sam morao da pravim pauze 😂
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 20:15
Meni je dobar. Kakvih je bilo ove godine, možda i više nego dobar. :)
If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 21:37
Gledao zbog Bojane Novakovic.Steta i za nju i za Frank Grilla da su u ovom filmu.
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2018 u 18:02
Sve je bilo ok dok nisu... ma ne bih da spojlam. Prvi dio je bio super. Ovde mi se svidjela samo prva polovica filma.
Na vrh
Ordinary View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ordinary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2018 u 16:12
Da li smem da napisem da je film proseravanje bup, jos jedan u nizu gde sam zazalio gubljenja vremena njegovog skidanja i gledanja.
Normal's Overrated
Na vrh
nedjames View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nedjames Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2018 u 00:07
niskobudjetni film, slab kasting, dobar scenarij.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 15:33
Beyond Skyline je dobar film, u odnosu na prvi deo ( Skyline 2010) ovo je remek delo. Prvi deo je bio totalno ne zanimljiv a ovaj drugi je klasična sf pucačina ali barem zanimljiva za gledanje. Po mom mišljenju prvi deo je ocena 1 a ovaj drugi deo je malo bolji pa dajem ocenu 4. Ako baš morate da gledate ove filmove onda izaberite Beyond Skyline ali najbolje je da ne trošite svoje vreme na ove slabe sf filmove.
Na vrh
dojcilo View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dojcilo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 19:10
I ja ga odgledah samo zbog Bojanice... onako.  Nisam ja nešto gotivio ni Skyline.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2020 u 14:34
Eh, da Memić pljune koju pametnu.

Admir je dobro napisao, valja samo prva polovina.
Film počinje kao sci-fi/horor/triler i bilo je dobro, sviđaju mi se takvi filmovi. Odmah u startu, vidiš da su grafike dobre, solidna ekipa i film ide u dobrom smjeru.

Generalno, bolje je imati loš početak nego loš kraj. Jer u suprotnom se nadaš nečemu dobrom a dobiješ gluposti. To je problem ovog filma.

Nakon "poluvremena", slijedi promjena lokacije i film skreće u smjeru nekog borilačkog žanra.
Kod prve borilačke scene, iako je bila fino urađena, sam cijelo vrijeme mislio, "Zašto ovo treba ovom filmu?"
Glavni likovi upoznaju ljude koji su potpuno nezanimljivi. Sva drama oko njih je glupa i dosadna. Sreću doktora koji je grozan kliše, ali je potreban da pojasni neke stvari. Sve gore i gore.

Sve je kulminiralo velikom scenom borbe, i to je najgore od svega.
Od horor trilera, gdje grupa ljudi jedva preživljava jednog robota, došli smo do scene gdje svi ubijaju robote k'o od šale. Sve to sa smiješnom koreografijom.
Zadnja scena je izgledala kao parodija Mortal Kombata.

4,5/10
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2020 u 16:52
Ja se moram ne složiti. Prva polovina je mediokritet kao i prvi film. Ali druga je ludilo.

Borilački dio s ekipom iz The Raida je potpuno zanimljiv i umjesto nekakve standarne alien invazije kontra "golorukog" puka koji će takav ostati ili će se pronaći kakva sačmarica kao holivud kliše, dobili smo film kakvog na tržištu nema niti ga je dosad bilo.

Umjesto numeričke ocjene:
Ako znate tko je i čime se bavi Iko Uwais i gleda vam se dosad neviđen spoj žanrova oko alien invazije, gledat odmah. Ako ne, a ništa onda, uvijek imate iritantno_derište(c)Spielberg u War of the Worlds iz 2005-e.

Info: snima se i treći dio.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2020 u 18:01
Jest ovo neviđeno, i to s razlogom

Fino je to da on pokušava spajati žanrove, ali uraditi to ovako, gdje je pola filma jedno a drugo pola drugo... lijeno.
Ima film dosta mana, ali ta fuzija je grijeh.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 19:38
Neka se slobodno snima ovako nesto, da ubijem vreme kad kad.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,298 sekundi.