| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Skraćen spisak kandidata za Oskara (19.12.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ultrarapida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Skraćen spisak kandidata za Oskara (19.12.2017.)Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2017 u 21:08 |
|
Sta da mislim,sunce ti ebem...ovaj Oscar postao smesniji od onog Amidzinog svojevremeno.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 08:31 |
|
“Alien: Covenant” Gledao, bolje da nisam. “Blade Runner 2049” Gledao, bolje da nisam. “Dunkirk” Isto. “Guardians of the Galaxy Vol. 2” NIsam gledao. “Kong: Skull Island” Gledao, bolje da nisam. “Okja” NIsam gledao. “The Shape of Water” NIsam gledao. “Star Wars: The Last Jedi” NIsam gledao. “Valerian and the City of a Thousand Planets” NIsam gledao. “War for the Planet of the Apes” Gledao i bio prijatno iznenađen. Nekad sam pratio ovaj cirkus dok je za mene imao smisla. Digao sam ruke od ove parodije. |
|
![]() |
|
Platan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 09:15 |
|
Valerian and the City of a Thousand Planets, sigurica.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 11:06 |
|
Pošto je u pitanju samo kvalitet specijalnih efekata, a ne i filma kao celine, ja bi izdvojio “Star Wars: The Last Jedi” i “Valerian and the City of a Thousand Planets”. Tu negde je i “Guardians of the Galaxy Vol. 2”. “The Shape of Water” nisam gledao, mada sumnjam da ima baš nešto mnogo specijalnih efekata...
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 12:12 |
|
Ništa od ponuđenog.
Okja je simpa, ali to je pravocrtni dječji film, od njegovog redatelja sam s pravom očekivala više.
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57078 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 12:23 |
|
Pa, dobro, nije baš da Shape of Water nema mnogo specijalnih efekata. Ipak je centralni lik CGI vodeno stvorenje, a to je poduhvat kada mora da stalno bude u interakciji sa stvarnom sredinom, a i u tim filmovima smeštenim u ranije decenije dosta pozadine i lokacija trpi digitalne izmene u produkciji. Naravno, stoji da u poređenju sa maltene svim ostalim kandidatima ima malo efekata.
Realno, o tome odlučuju stručnjaci koji vide ono što nama laicima promiče. Svi ponuđeni filmovi nesumnjivo imaju sjajne efekte, s tim da neki malo prednjače u samoj količini efekata. Ažurirao Hogar Strašni - 20.Prosinac/Dec.2017 u 13:20 |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 14:50 |
|
Valerijan može da prođe ako je dovoljno šaren i infantilan. To je sad u modi.
Moram da nađem vremene za Okju koja mi stoji na disku bar 6 meseci. Valerijan skidam i gledam odmah posle. Kažu da je to bio nekad dobar strip. Ostalo kad se pojavi prevod. |
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 14:55 |
|
Ako je do efekata, Okja je na vrhu, imam drugih zamjerki, no generlno, dobar film, solidan.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 15:11 |
|
Gledaće se.
Taman sam napisao koji su uslovi za dobijanje Oskara, ali sam razmislio i predomislio se. Dovoljno je napisati Mesečina koji namerno nisam i ne nameravam da gledam. Otužno mi izgleda to što je najbolji film sa liste kompjutersko majmunisanje koje je sasvim solidan film iako je glavni ljik u potpunosti delo računara i programera. Za ostalo će se videti. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |