| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gotti povučen! (06.12.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gotti povučen! (06.12.2017.)Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2017 u 18:51 |
|
Iskreno, ovaj film, po mom misljenju, nije ni trebao da se snimi. Zato sto mi nema nikakve logike jer vec postoje 2 filma o Gotiju. U jednom, u glavnoj ulozi je Anthony John Denison ( Ray Luca u kultnoj seriji ''Crime Story ), a u drugom, publici i filmsim fanovima vise poznat Armand Assante ( ''Judge Dredd'', ''The Mamo Kings'', ''Q & A''... ). I ovo je znaci treca verzija sa Travoltom. Dovoljno je odgledati i jednu verziju, jer dogadjaji i likovi su isti, samo su tu neki drugi glumci. Bzw je uopste nekom palo na pamet da snimi ovako nesto. Ponovicu, skroz bespotrebno.
|
|
![]() |
|
dralle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2017 u 14:56 |
|
Rimejk ko rimejk. Kao i " Ubistvo u Orijent Expresu".
A, što ne pogledati, jer život je kratak!
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2017 u 16:01 |
|
Po mome slažem se s beogradskim,dva su previše a tri su ,ne znam ni ja šta,ono jedino kao vraćanje Travolte u neki gangsta stil,jer mu jedino ta još uloga fali kao ganjstera ili mafioza koji stvarno to i jest.Travolta se očito našao u ulogama kriminalaca,poslije onih muzičko-plesnih hitova iz njegove mladosti.Poslije toga sve iole vrijedne spomena uloge su kriminalaca i psihopata,što mu i stvarno leži.Ima neku sve filmsko prisutnu gangster facu što ide stariji.Gotti je i bolje da ne snimaju i ne prikazuju,jer upravo čemu to,svi sve znaju o tome i već je sve pročitano i viđeno jer ipak to je istiniti lik koji je istinski živio i žario i palio,šta tu možeš dodati.
A pro po Agathe i njenih pisanih fikcijskih djela,tu možeš snimati u nedogled jer fikcija je fikcija i svatko je vidi na svoj način i može interpretirati na tisuće načina i viđenja.Dok nasuprot istine samo je istina, istinu i stvarnost ne možeš mijenjati a tu su i živi nasljednici koji te mogu držati na uzici ili uljepšavati stvari a to više nije po stvarnim zbivanjima.Eto samo da udarim jedan primjer fikcijskih djela i likova,serija 'Sherlock & Watson',tko je tamo Watson,Lucy Liu.Da skratim ovo moje lemanje slame,'Gotti' s Travoltom,nepotreban,Travolti je dosta mafijozo uloge iz 'Punishera?.Eto ja tol'ko. |
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 12:28 |
|
Meni ne bi smetala nova verzija, u zavisnosti od autora i pristupa temi, ličnosti, šta znam, uvek može biti bitno drugačije od ranije viđenog. Gotti jeste bio specifičan lik, mada bih u tom slučaju radije gledao nešto o likovima s početka (prošlog) veka iz tog miljea, viđeno očima današnjih scenarista/reditelja.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |