Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zna li netko  na koji način
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zna li netko na koji način

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dardik View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dardik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zna li netko na koji način
    Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 15:31

se mogu prijaviti  na BITMETV stranicu,jer svaki puta kad se hoću prijaviti,on mi napiše da je server pun,i da se nemogu prijaviti,

Ima li netko iskustva s njima,ili zna na koji način treba pristupiti.

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 16:21
ojoj, mislim da ti treba preporuka nekog od clanova njihovih.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 16:51
da, treba ti pozivnica
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 18:52
još ništa od pozivnice a speedy
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 19:13
mislis na bitmetv? ja sam tamo dobio ban
Na vrh
dardik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dardik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 20:52
ljudi hvala na informacijama
Na vrh
RoBa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RoBa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2006 u 23:53
Pozdrav svima! Moj prvi post .

Ja sam se tamo registriro bez pozivnice, mislim da svremena na vrijeme omoguce registraciju, ali su me ubrzo banali .

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2006 u 08:20
ROTFL

svi dobijemo ban

jeb'ga kada imamo download 10 puta brzi od uploda da smo u SLO imali bi 10mbs/10mbs flat za 50ak eura mjesecno

ja kontam da bi onda imato ratio od 10.24
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.