Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - It 2 kuca na vrata (04.09.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

It 2 kuca na vrata (04.09.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: It 2 kuca na vrata (04.09.2017.)
    Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 13:30
Ne svidja mi se sto nisu oba dela odjednom, kao i original. Ovako kao mora da se ceka. A Kingovi filmovi se mogu odgledati u cugu pa makar trajali po 6 - 8 sati. Mogli su ponaljam odmah da odrade i 2, jer ovako, koliko se filmova snima, naravno i gleda, nekome ce trebati da se seti sta je pre bilo. Original je imao bas tu super atmosderu i bas je car originala bio to sto glavne junake smo kasnije videli kao odrasle.
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 14:25
Kao - tobože - želja im je razdvojiti događaje  da bi bla-bla-bla...

Budimo precizni - razlog zašto su 2 film je zato što dva filma mogu zaraditi više para od jednog filma. A ako koka bude davala zlatna jaja, ići će i prequeli, sequeli...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 17:48
Nema potrebe za tim, slađe je u komadu. No ima pravo passenger, novci su najbitniji...

Ukratko, jedva čekam (znam da ću se razočarat no nebitno).

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 17:54
Raspisali smo se već u temi oko prvog dela https://forum.titlovi.com/t86026.html
...da ne ponavljam isto ovde. LOL
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 17:57
Sve znam no kad pišemo o filmu nekako je lakše čekati, brže prođe vrijeme...

Jes ti pogledao revolveraša?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 18:05
Jok, mada sam stigao i o tome da piskaram LOL (ne o filmu, nego šta me odbija). Neću ga, verovatno, ni gledati, nije to moj broj, verujem.  Pa i nema ga još, valjda. Možda kakav vrljav snimak, ni to ne znam. U bioskope ne idem već neko vreme. Smile Poslednji pogledani film u bioskopu je bio Matrix Revolutions...ne bilo čudo što ne idem više. LOL
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 18:10
Ubrala sam ga negdje online no čekam da mi netko kaže vrijedi li.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.