Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - avi to dvd + izrada menija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

avi to dvd + izrada menija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Misery View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Misery Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: avi to dvd + izrada menija
    Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2006 u 18:14
OK, glup naziv teme, ali nadam se da ce nešto jasnije biti pitanje.

Dakle, željela bih napraviti DVD od 5 epizoda jedne serije.
Znači, meni sa svakom od 5 epizoda.
Imam program DIKO, koji istina nisam isprobala, ali cula sam da je sasvim solidan i za izradu menija.
No, nema opciju stavljanja background sounda na meni.

Moje pitanje je: Koji program bi mi  vi preporucili, a da radi sve ovo što sam nabrojala.

HVALA unaprijed.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2006 u 23:06
Nero Vision Express. E sad verzija 2 SE podržava prevode ( koje ne znam da li imaš u seriji)ali ne i zvuk, a 3 ima background zvuk ali ne i prevode...
Takođe probaj sa Ulead-ovim programom za pravljenje DVD-ja...
Na vrh
cessar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cessar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 02:28

Malo kasno ali možda vredi

DVDLabPro

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 08:32
ulead DVD workshop 2
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 10:00
bilo vec milijun puta na forumu

KLOKI - LOCK THIS SHIAT
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 19:40
stvarno,bilo jos i vise od milijun puta,eto sto se dogadja kad ljudi ne prate zbivanja!
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 22:52

Originalno postovano od strane Seven Of Nine Seven Of Nine piše:

stvarno,bilo jos i vise od milijun puta,eto sto se dogadja kad ljudi ne prate zbivanja!

pa ne događa se ništa strašno nije ovo ni prva ni posljednja tema koja se ponavlja, ako možete pomozite ak ne ništa

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 22:54
a i treba naći staru temu...

ulead je dobar... samo malo spor

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2006 u 20:20
nadam se da sam pomogla,ako nisam...istina ulead je spor,ali ima sve sto ti treba za kvalitetan DVD!
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2006 u 22:08
evo, dosadno mi, pa cu napisati kako ja to radim

avi to dvd - winavi video converter (prije sam sa tmkpeg enc plus, ali ovaj mi je mrena preprucio i bolji mi je)

i onda autoring dvda sa dvd lab pro, u njemu uz pomoc PS-a napravim izbornik, ubacim titl i tako

super je
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 11:11
i meni je dosadno pa eto da ti samo kazem da ti to sve ulead radi sto si napisao,i sto se tice "nastimavanja" sto sve hoces da ti DVD ima,to brzo ide,jedino je samo pretvaranje avi2DVD,dugotrajno i bolno.......fuj,ali ovak je super,al budem probala i ovo tvoje pa da vidim!
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2006 u 11:29
winavi ti pretvori avi to dvd za nekih 30 minuta(film) a epku serije za 12 mimnuta

ali ja imam a4200x2 pa mozda zato, a.li kaze mrena da i njemu jako brzo to ide na slabijoj konfi

ja radim prison break na DVD u medium kvaliteti, jedna epka bude oko 800mb i ima SAMO 2500 bitrate ali nevjerujem koliko je slika dobra, ista je kao avi hdtv rip, da ne povjerujes, sto bi tek bilo da sam isao na high quality? jebote
nema ama bas nitzi jedna kockica, a na TVu izgleda fakat odlicno, genijalno

probaj ga, stvarno je odlican i uzasno bez
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2006 u 14:43
Adobe Encore DVD, najbolji program za izradu i kodiranje menia i ostalog materijala....specijaliziran je za izradu dvd-a, malo kompliciran za svatit na početku, lai uz malo truda veoma intuitivan! Moja preporuka....a u zadnjoj verziji fakat je nenadmašan...naravno po mom mišljenju, da me ne napadnete odmah.
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2006 u 14:22
potpisujem DNGY-A
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.