| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Thor: Ragnarok najgledaniji ikada (12.04.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Thor: Ragnarok najgledaniji ikada (12.04.2017.)Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2017 u 15:16 |
|
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2017 u 17:02 |
|
Uuuuuuu stari moj, jedva čekam da dođe kod nas u kina,obavezno ga idem gledati,pa ja obožavam ova dva lika Hulk & Thor najomiljeniji u Marvelu.
Znam puppet_master da ti nisi baš ljubitelj superheroja ali oni su ti meni baš superheroji,malo djetinjasto od mene ali baš to rade bude dijete u meni koje je još vrlo živahno. Ooooh boy,nemogu ih dočekati.To su mi bili u djetinjstvu najdraži stripovi skupa s Batmanom i Conanom Barbarom (kako sam prije nekada pisao nabavljao talijanska izdanja,kod nas ih baš i nije bilo). |
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2017 u 17:11 |
|
Meni je zbilja drago što postoje sve te filmske franšize/univerzumi danas (kako Marvel tako i DC) prosto zato što mi to nismo imali (u ovako raskošnoj produkciji i svakako u tom broju) kao klinci, te znam da mnoge, starije, mlađe, decu,svejedno, ti filmovi mogu radovati danas. Što je prelepa stvar.
Avaj, ja sam to ostavio daleko u detinjstvu iza sebe, konkretnije,daleko je to od mog senzibiliteta sadašnjeg, nevezano za kvalitet tih filmova. Ne pašu mi zbog toga što, kažem, su mi um i srce na nekom pedesetom mestu sada, neka su i svi odreda sjajni. Ažurirao puppet_master - 23.Srpanj/Jul.2017 u 17:13 |
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2017 u 17:22 |
|
Ništa nema lošeg u tome što si napisao,razumijem te skroz (neka sam ja fan takvih filmova),možda bih i ja zaboravio na takav žanr da nije bilo moje djece jer i oni su se od malena zalijepili isto za super junake,jer sada ih je tv prepun što crtića kratkometražnih što dugometražnih što DVD izdanja i tako dalje,ne ne pravdam se to je bio samookidač koji je pokrenuo stare strasti i ponovno me vratio u mladost.A iskreno svih nas troje (djeca i ja) volimo ih,žena voli samo domaće filmove atako i muziku.I eto opet se svi slažemo svatko na svom mediju gleda što voli i sluša što voli.
Oooooh boy,jedva čekam Thor:Ragnarok. |
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2017 u 17:27 |
|
Ti imaš i klince, ja da imam decu, gledao bih svaki od tih filmova po 10 puta
Svideo se i meni ovakvom, npr Watchmen, svakako mi je bio uber zabavan Deadpool, a volim i Unbreakable (to jeste zapravo "superherojski film" pa kako god mu drugačiji pristup bio temi) M. Night Shyamalana (koji me redovno uspavljuje inače ), interesantan Iron Man jer obožavam Downey-a, vrlo zabavan i prvi Cpt America...dakle ne bežim ja od njih, tek volim drugačiji tip filmova danas. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |