Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Northlander (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Northlander (2016)

The Northlander

The Northlander (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

fantazija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

98 min

Režija:

Benjamin Ross Hayden

Scenarij:

Benjamin Ross Hayden

Glavne uloge:

Nathaniel Arcand
  >  Shappa
Corey Sevier
  >  Cygnus
Michelle Thrush
  >  Nova
Paul Welch
  >  Zizzek
Roseanne Supernault
  >  Mari
Julian Black Antelope
  >  Torik
Jonathan Hawley Purvis
  >  Lupis
Roger LeBlanc
  >  Bartok
Kevin Davey
  >  Marx
Tessa Hatheway
  >  Lexi
Stephane Legault
  >  Wren
Jerome Paton
  >  Elias
John Barry Graham
  >  Tondo
Cameron Gerlitz
  >  Elden
Emiko Shimozawa
  >  Virgo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Northlander (2016)
    Objavljeno: 28.Svibanj/May.2017 u 14:07
1. Ne gubite svoje extremno dragocjeno vrijeme u odnosu na ovaj film. Točka. Kraj. Nema više... ok, za "nevjerne Tome": Film bez priče, sa toliko propusta da jedino odjavna špica djeluje koliko toliko uvjerljivo. Originalnost je nepoznanica, kostimi i šminka... neki dan mi ispade otvorena vrećica brašna iz ruke na stol, erupcija brašna na meni i svuda okolo mene zaslužuje Oskar... ne, ne Oskar, Nobela za šminku i scenske efekte u poredbi s ovim filmom. Režiser je zaslužio povez preko očiju i zadnju cigaretu ispred streljačkog voda, glazbu je stvarao netko tko s Bethovenom dijeli jedino hendikep gluhoće... i vi još uvijek želite pogledati ovaj film? Ok, uvijek ima mazohista, no ovo je previše i za njih.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2017 u 14:14
Njuvi što si bacao vrijeme na ovaj uradak, iz aviona se vidjelo da je to no-budget djelce. Jedino ako si fan SF, kao ja horrora pa srljaš kada se nešto pojavi.
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2017 u 17:55
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Njuvi što si bacao vrijeme na ovaj uradak, iz aviona se vidjelo da je to no-budget djelce. Jedino ako si fan SF, kao ja horrora pa srljaš kada se nešto pojavi.

Ma ne, uvijek treba podržati (hmm , kad tamo strimano s neta, a kao "podržavam") nisko budžetne, ajmo reć' nekakva solidarnost s malima i nemoćnim, ali, ono što je boza - boza je (boza je bezakoholno piće, nedefiniranog okusa i mirisa, s tendencijom izazivanja proljeva).
Pojašnjeno, pogledao sam na stotine kratkih filmova, svih žanrova. Može ih se naći na Youtube, ostvarenja koja ne zaostaju, ne, pogrešno sam se izrazio, ostvarenja koja mogu biti nedostižan ideal i uzor Hollywoodu i sličnim mlatiparama, u svemu, od ideje, realizacije, gluma, efekti... doslovce - u svemu, a krasi ih u velikoj većini upravo neovisnost i niskobudžetna produkcija.
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 15:26
Ma film je remek delo. :) 
-Ja cak vec i ima prevod spreman hehe. 
                                    Samo sto mi win zip istekao.

Ažurirao papiko - 06.Kolovoz/Aug.2017 u 21:05
Na vrh
jocoiva View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jocoiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2017 u 22:39
slabo,slabo-uff treba se pogledati pa da vidiš kolko nešto more bit slabo-ocjena - minus10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.