| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Objavljen datum poslednje sezone "The Strain" (09.05.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Objavljen datum poslednje sezone "The Strain" (09.05.2017.)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2017 u 07:53 |
|
The Strain je fantastična serija tj.serijal,istina nije u kategoriji TWD-a ali i ne zaostaje puno za njom.Šteta što će biti samo 4 sezone,a opet možda i nije šteta jer tko zna da bi se poslije još par sezona počela razbevandat iliti ga razvodnit do negledljivosti.Nisu oni blesotine na FX-u valjda znaju da od forsiranja nema velike koristi,a dokaz je i tih 10 epizoda u četvrtoj sezoni.Quality over quantity,ja sam za.Najebali ste vampiri,gubo gubava!!!
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11392 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2017 u 08:07 |
|
Dovoljno je reći da je to serija koju je napisao i pripremao Guillermo Del Toro, cijelo desetljeće. Tv serije imaju svoja pravila, nije isto raditi hit film i 4 sezone serije, no očigledno je publika vrednovala seriju kao vrlo dobru. Ja se slažem s tom ocjenom u potpunosti, mada sam pročitao trilogiju i ima razmimoilaženja, no to je sasvim razumljivo, jer produkcijski gledano neke druge stvari dođu neminovno u prvi plan....
Ažurirao robin12345 - 10.Svibanj/May.2017 u 08:08 |
|
![]() |
|
vladimir-zivanic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2017 u 12:37 |
|
hoce li krenuti neki prevod za novi serijal?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |