Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - From a House on Willow Street (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

From a House on Willow Street (2016)

From a House on Willow Street

From a House on Willow Street (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

horor

Trajanje:

90 min

Režija:

Alastair Orr

Scenarij:

Alastair Orr
, Catherine Blackman
, Jonathan Jordaan

Glavne uloge:

Sharni Vinson
  >  Hazel
Carlyn Burchell
  >  Katherine
Steven John Ward
  >  Ade
Gustav Gerdener
  >  James
Zino Ventura
  >  Mark

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: From a House on Willow Street (2016)
    Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2017 u 17:45
Prevod je najavio Hwoarang CS 👏🏻
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 19:49
Film je loš, jako loš....
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 00:46
Hwoarang CS hvala za prijevod 🍸
Na vrh
Hwoarang CS View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Hwoarang CS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 00:49
Originalno postovano od strane bokidante bokidante piše:

Film je loš, jako loš....
Slazem se, film nije nesto... ali kad sam vec najavio prevod, rekoh da ga uradim Wink
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 10:25
Meni se pak film svidio, naročito stoga što režiser Alastair Orr ima talenta za horrore. Nakon solidnoga prvijenca "Indigenous", dobio je novac za ovaj film te ih po meni dobro utrošio. Puno se puta raspravljalo o IMBD, gotovo uvijek u podcjenjivačkom tonu. No IMBD je dobar pomoćni alat ako ga pravilno koristiš. Ako 2.549 ljudi, glasa a ocjena je 6.0, za horror je to jako dobro. Ocjena na IMBD do 500 glasova me ne zanima. Stuff, rodbina, prijatelji svi koji su uključeni u produkciju pumpaju ocjenu. Tek kada pređe 500 glasova smatram je pokazateljem da li gledati film ili ne bacati vrijeme na njega. Kada ga pogledam slijedi moj osvrt. I rijetko kada su neke značajnije razlike od toga srednjo strujaškoga svrstavanja. Daklem i ja bih mu i jesam dao ocjenu 6.0. Zašto? Naprosto jer je za tu vrstu, tkz. "demonska opsjednutost" horrora sasvim Ok uradak. Prilično je dobro i precizno odrađen, glumci nisu žnj kategorija, naročito Sharni Vinson u glavnoj ulozi. Specijalni efekti, katkada loši, katkada uguše film, ovdje su pak odmjereni i dobro izvedeni. Najveća prednost filma je ipak režiser Orr, koji dosta dobro drži tempo, održava napetost. Produkcija je sasvim Ok, uglavnom za horrore ispunjava sve one minimume da bi film bio dobar za gledanje. Ja bih ga preporučio svim ljubiteljima horrora, naročito "Obsession" fanovima, a čim ga preporučujem, uvjeren sam da će se većini svidjeti. Ako neće barem neka napišu zašto, a ne samo film je loš, i gotovo. Paušalne ocjene su poprilično bezvrijedne kao orijentir, pa bih zamolio ako netko komentira film neka napiše više od jedne subjektivne rečenice. Poželjna su jasno i drugačija mišljenja.Wink
Na vrh
idvi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj idvi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 16:28
Film je prepun šablona koji se nameću sami od sebe..na momente (početak) ima pažnju ali u nastavku se gubi i postaje i nestaje u moru ameri šablona bez inspiracije za nešto ...nešto! Gluma od pojedinih glumaca katastofa..jedva da izgovaraju text. 4,7/10 za prvi dio filma.
Na vrh
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 17:54
neobičan horor kojeg treba pogledati
Na vrh
Bojan979 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan979 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2017 u 00:32
Dobar film, dobra tema, ali previše groznih scena....
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2017 u 11:20
Dobar film.Jedino me razocarao kraj filma,preterali su sa odvratnim scenama,malo su vise izglupirali na kraju ali generalno dobar film i tematika :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.