| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La bella gente Aka The Beautiful People (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La bella gente Aka The Beautiful People (2009)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2016 u 17:04 |
|
La bella gente (2009) Aka The Beautiful People ![]() Režija: Ivano De Matteo Scenarij: Valentina Ferlan Žanr: Drama Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 98 min Antonio Catania ... Alfredo Myriam Catania ... Flaminia Iaia Forte ... Paola Elio Germano ... Giulio Giorgio Gobbi ... Fabrizio Monica Guerritore ... Susanna Victoria Larchenko ... Nadja Psihologinja Susanna i njen muž, arhitekt Alfredo žive u Rimu, vode stimulativan kulturni život, a vikendom odlaze na svoj posjed u Umbriji gdje provode vrijeme u šetnji po šumi i opuštanjem uz bazen. Šetajući, Susanna naiđe na pretučenu djevojku na cesti. Iako Susanna shvati da je djevojka prostitutka, odluči joj pomoći unatoč ogromnim razlikama između njihovih načina života. Prevod je uradila: primavera |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |