| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Golden Years (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Golden Years (2016)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2016 u 00:23 |
|
Golden Years (2016) ![]() Režija: John Miller Scenarij: John Miller, Nick Knowles Žanr: Akcija, Komedija, Krimi, Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 96 min Phil Davis ... Brian Bernard Hill ... Arthur Alun Armstrong ... Sid Simon Callow ... Royston Una Stubbs ... Shirley Lily Travers ... Alison Sue Johnston ... Nancy Virginia McKenna ... Martha Sudbina, mirovinska kriza i odbijanje da prihvate nepravdu starosti prisilili su umirovljeni par, Arthura i Marthu Goode, koji je uvek poštovao zakon, na kriminal. Odbijajući da skrštenih ruku prihvate gubitak mirovina i neprimjetno provedu svoje posljednje godine, Arthur i Martha, zajedno sa svojim prijateljima odluče uzvratiti, krenu pljačkati banke. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |