Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chernye Volki Aka Black Wolves (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Chernye Volki Aka Black Wolves (2011)

Chernye volki

Chernye volki (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Glavne uloge:

Sergey Bezrukov
  >  (unknown episodes)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Chernye Volki Aka Black Wolves (2011)
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2016 u 15:49
Chernye volki ака Black Wolves (2011)
Ruski naslov:
Черные волки
Mini serija - 8 epizoda

IMDB
КиноПоиск

Kriminalistička drama

1954. bivši inspektor u Jaroslavlju, Pavel Hromov, pre osam godina optužen za krađu dragulja princeze Galicine, vraća se iz zatvora u svoj rodni grad, odlučan da sazna ko od njegovih kolega mu je smestio. Ali kod kuće Hromova čeka novi udarac. Član okrutne bande "Crni vukovi", pre treće pljačke u nizu, ubija Pavelovu sestru Lizu. Njihova majka ne uspeva da izdrži šok i umire.
Pored svega, Pavel saznaje da se njegova verenica Vera u međuvremenu udala i da ima sina od 6 godina. Analitičar Odeljenja za borbu protiv kriminala Skuratov Garoza predlaže Hromovu da zajedno pronađu bandu. Ali Pavel odlučuje da deluju samostalno...

Scenario i režija: Dmitrij Konstantinov
U glavnim ulogama: Sergej Bezrukov
, Aleksandar Koršunov, Darija Moroz, Vladimir Jomatov, Vladimir Kapustin, Aleksandar Golubev, Aljona Hmeljnickaja, Dmitrij Muhamedejev, Anataolij Kot

Prevod:
kumek

TITLOVI

Ažurirao kumek - 02.Prosinac/Dec.2016 u 17:17
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2016 u 00:35

Serija je prevedena, kumek hvala ruza

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,254 sekundi.