| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Night of the Eagle aka Burn, Witch, Burn (1962) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Night of the Eagle aka Burn, Witch, Burn (1962)Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2016 u 22:18 |
|
Night of the Eagle (1962) ![]() Žanr: Horor Trajanje: 90 min Država: Engleska Jezik: Engleski Režija: Sidney Hayers Scenario: Charles Beaumont po romanu Fritza Leibera Jr. Uloge: Peter Wyngarde ... Norman Taylor Janet Blair ... Tansy Taylor Margaret Johnston ... Flora Carr Anthony Nicholls ... Harvey Sawtelle Colin Gordon ... Lindsay Carr Kathleen Byron ... Evelyn Sawtelle Skeptični profesor otkriva da njegova žena praktikuje magiju godinama. On je kao učen i racionalni tip primorava da spali sva svoja sredstva za praktikovanje magije i da prestane da se "glupira". U toj nameri ga ne sprečava ni njeno insistiranje da njegovi profesionalni rivali koriste magiju protiv njega, a da su njene čarolije odgovorne za njegov brzi napredak u akademskoj karijeri i njegovu opštu dobrobit. Gotovo odmah po uništavanju, profesoru stvari kreću naopako... Prevod najavio Gaca62 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2016 u 00:11 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |