| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Winter (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Winter (2015)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2016 u 19:12 |
|
Winter (2015) ![]() Kreatori serije: Michaeley O'Brien, Sarah Smith Žanr: Krimi Jezik: Engleski Država: Australija Trajanje: 1 sezona, 6 x 42 min Rebecca Gibney ... Eve Winter (6 episodes, 2015) Peter O'Brien ... Lachlan McKenzie (6 episodes, 2015) Matt Nable ... Jake Harris (6 episodes, 2015) Antonia Prebble ... Alesia Taylor (6 episodes, 2015) Akos Armont ... Milo Lee (6 episodes, 2015) Sara West ... Indiana Hope (6 episodes, 2015) Richard Healy ... Steve Wheeler (6 episodes, 2015) Rachel Gordon ... Melanie Winter (5 episodes, 2015) Tara Morice ... Judith Johansson (4 episodes, 2015) Lindsay Farris ... Martin Jenkins (4 episodes, 2015) Kate Mulvany ... Lauren McIntyre (4 episodes, 2015) Katie Wall ... Tammy Davis (4 episodes, 2015) Detektivka Eve Winter i Lachlan McKenzie rješavaju slučaj ubistva 23-godišnje djevojke Karly u gradiću kod Sidneja, a iste noći problematičnu Indianu pregazi auto u Kring Krosu, zbog čega im se pridruži federalni agent Jake Harris. Istovremeno, Lachlan otvara istragu sličnog ubistva prije osam godina, pokušavajući je povezati sa Indianom i Karly. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |