| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Two Step (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Two Step (2014)Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2016 u 00:05 |
|
Two Step (2014) ![]() Režija: Alex R. Johnson Scenarij: Alex R. Johnson Žanr: Krimi, Drama, Triler Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 93 min Beth Broderick ... Dot James Landry Hébert ... Webb Skyy Moore ... James Jason Douglas ... Duane Ashley Spillers ... Amy Barry Tubb ... Horace Brady Coleman ... Ray Mance Jesse Dayton ... Bobby Kada James ostane bez roditelja i izbace ga sa univerziteta, nemajući kamo ode kod svoje bake, koja ubrzo umre. Njegova loša sreća se nastavi kada se počne družiti sa lokalnim prevarantom Webbom koji vreba na lake žrtve kao što su stariji stanovnici. Jamesa pod svoje okrilje preuzme dobar susjed, ali će ga pred Webbom koji ima svoje probleme, teško zaštititi. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |