| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Innocence of Memories (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Innocence of Memories (2015)Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2016 u 01:30 |
|
Innocence of Memories (2015) ![]() Režija: Grant Gee Scenarij: Grant Gee, Orhan Pamuk Žanr: Dokumentarni, Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 97 min Pandora Colin ... Ayla Mehmet Ergen ... Kemal Ara Güler Türkan Soray Muzej nevinosti je izmišljeni muzej u Istanbulu u kojem se nalaze pravi predmeti iz ljubavne priče koju je opisao Orhan Pamuk u istoimenom romanu. Režiser vješto prepliće činjenice i fikciju kroz tri priče čiji su glavni akteri sam Istanbul, Muzej nevinosti i Orhan Pamuk. Odnos između njih autor filma istražuje kroz isprepletanje naratora, intervjua, muzike, animacije, igranih i fiktivnoh sekvenci i arhiva te nas vodi na filmsko putovanje kroz puste noćne ulice Istanbula. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |