Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Torrente, El Brazo Tonto De La Ley Aka Torrente 1 (1998)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Torrente, El Brazo Tonto De La Ley Aka Torrente 1 (1998)

Torrente, el brazo tonto de la ley

Torrente, el brazo tonto de la ley (1998)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Torrente: Glupa ruka pravde

Godina:

1998

Žanr:

kriminalistički, komedija

Trajanje:

97 min

Režija:

Santiago Segura

Scenarij:

Santiago Segura

Glavne uloge:

Neus Asensi
  >  Amparito
Carlos Bardem
  >  Cayetano
Jimmy Barnatán
  >  Toneti
Javier Cámara
  >  Rafi
Antonio de la Torre
  >  Rodrigo
Javier Jurdao
  >  Israel
Chus Lampreave
  >  Reme
Tony Leblanc
  >  Padre
Manuel Manquiña
  >  El Francés
Darío Paso
  >  Bombilla
Carlos Perea
  >  Carlitos
Julio Sanjuán
  >  Malaguita
Espartaco Santoni
  >  Mendoza
Santiago Segura
  >  Torrente
César Vea
  >  Borja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Torrente, El Brazo Tonto De La Ley Aka Torrente 1 (1998)
    Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2016 u 13:48

Torrente, El Brazo Tonto De La Ley 
          Aka Torrente 1 (1998)

žanr        : komedija, krimi
trajanje   : 97.min.
zemlja    : Španija
jezik       : španski
režija      : Santiago Segura 
uloge      : Santiago Segura, Javier Cámara, Neus Asensi

Junak filma Jose Luis Torrente je lenj, bezobrazan, pijanac, seksistički, rasistički i 
desničarski madridski policajac koji je svima zaboravio reći kako su ga izbacili iz službe. 
Živi u zapuštenoj sirotinjskoj četvrti s ocem invalidom  za kojeg bi se trebao brinuti, ali 
umesto toga ga tera da prosi i hrani ga s ostacima iz restorana. Torrente se sprijatelji s 
Rafijem bratom mlade i zgodne Amparito koja mu se sviđa. U isto vreme slučajno otkrije 
da u obližnjem kineskom restoranu posluju dileri. Ako reši taj slučaj u policiji će vratiti 
status koji je izgubio, a može računati samo na Rafija i njegove prijatelje šmokljane.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2021 u 17:43
Kad sam u video klubu trazio da mi preporuci komediju, on je bio aktuealan i tek stigao, ona meni kaze odvratan film u stilu preskoci, a on je meni satirican i blesav skroz.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2021 u 17:52
Atletico - Torrente je meni i mom društvu u rangu Maratanoci trče počasni krug. Kad se naločemo, malo smo Topalovići- malo Torrente. Dugo iza toga Đura, pa I tata bi sine....LOLLOL
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2023 u 18:52
Sve preporuke za komplet od 5 filmova
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2024 u 20:58
Dobar je, nisam ga gledao odavno, pa sam osvežio memoriju i auru.
Na vrh
brglljez View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brglljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 14:08
najbolje obrađeni i odglumljeni antijunak ikad ako se mene pita. vrh crne komedije. odnosi se na sve dijelovi koji su možda neki malo lošiji neki malo bolji.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.