| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Torrente, El Brazo Tonto De La Ley Aka Torrente 1 (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Torrente, El Brazo Tonto De La Ley Aka Torrente 1 (1998)Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2016 u 13:48 |
|
Aka Torrente 1 (1998) ![]() žanr : komedija, krimi trajanje : 97.min. zemlja : Španija jezik : španski režija : Santiago Segura uloge : Santiago Segura, Javier Cámara, Neus Asensi Junak filma Jose Luis Torrente je lenj, bezobrazan, pijanac, seksistički, rasistički i desničarski madridski policajac koji je svima zaboravio reći kako su ga izbacili iz službe. Živi u zapuštenoj sirotinjskoj četvrti s ocem invalidom za kojeg bi se trebao brinuti, ali umesto toga ga tera da prosi i hrani ga s ostacima iz restorana. Torrente se sprijatelji s Rafijem bratom mlade i zgodne Amparito koja mu se sviđa. U isto vreme slučajno otkrije da u obližnjem kineskom restoranu posluju dileri. Ako reši taj slučaj u policiji će vratiti status koji je izgubio, a može računati samo na Rafija i njegove prijatelje šmokljane. |
|
|
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2021 u 17:43 |
|
Kad sam u video klubu trazio da mi preporuci komediju, on je bio aktuealan i tek stigao, ona meni kaze odvratan film u stilu preskoci, a on je meni satirican i blesav skroz.
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2021 u 17:52 |
|
Atletico - Torrente je meni i mom društvu u rangu Maratanoci trče počasni krug. Kad se naločemo, malo smo Topalovići- malo Torrente. Dugo iza toga Đura, pa I tata bi sine....
![]()
|
|
|
Robin Obični- najobičniji
|
|
![]() |
|
s.t.a.l.k.e.r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2023 u 18:52 |
|
Sve preporuke za komplet od 5 filmova
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2024 u 20:58 |
|
Dobar je, nisam ga gledao odavno, pa sam osvežio memoriju i auru.
|
|
![]() |
|
brglljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 14:08 |
|
najbolje obrađeni i odglumljeni antijunak ikad ako se mene pita.
vrh crne komedije. odnosi se na sve dijelovi koji su možda neki malo lošiji neki malo bolji.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |