| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fish Don't Blink (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fish Don't Blink (2002)Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2016 u 22:57 |
|
Fish Don't Blink (2002) ![]() Režija: Chuck DeBus Scenarij: Chuck DeBus, Larry Eisenburg Žanr: Komedija Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 89 min Lea Thompson ... Clara Richard Grieco ... Pete Wil Wheaton ... Jimmy Tonie Perensky ... Frances Dee Wallace ... Dr. Roswell John Duncan ... Harry James Donovan Scott ... Leonard Prostodušna Clara i njezin brat Jimmy, nakon smrti roditelja vode restoran Nautilus koji se nalazi usred pustinje. Jimy brine o svojoj preosjetljivoj i potrebitoj sestri shvaćajući da će je napokon morati smjestiti u neku ustanovu, a Clara utjehu nalazi u morskom pauku, kućnom ljubimcu koji se nalazi u akvariju u restoranu. Dolazak mladog para Frances, svjedokinje ubistva, i njenog dečka Petea koji bježe od mafije, poremeti njihovu rutinu. Pored disfunkcionalne obitelji, mafija će im djelovati kao malo dijete. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |