| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Mephisto Waltz (1971) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Mephisto Waltz (1971)Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2016 u 20:34 |
|
The Mephisto Waltz (1971) ![]() Žanr: Horor, Misterija, Triler Trajanje: 115 min Država: Amerika Jezik: Engleski, Francuski Režija: Paul Wendkos Scenario: Ben Maddow po romanu Freda Mustard Stewarta Uloge: Alan Alda ... Myles Clarkson Jacqueline Bisset ... Paula Clarkson Barbara Parkins ... Roxanne Delancey Bradford Dillman ... Bill Delancey (as Brad Dillman) William Windom ... Dr. Roger West Kathleen Widdoes ... Maggie West The Mephisto Waltz (sh. Mefistov valcer) je američki horor film snimljen u režiji Paula Wendkosa i premijerno prikazan 1971. godine. Predstavlja adaptaciju istoimenog romana Freda Mustarda Stewarta. Protagonistica, čiji lik tumači Jacqueline Bisset), je supruga muzičkog novinara (čiji lik tumači Alan Alda) koji vodi intervju sa virtuoznim pijanistom (čiji lik tumači Curd Jürgens) koji umire od leukemije i živi sa kćeri (čiji lik tumači Barbara Parkins). Radnja prikazuje kako nakon pijanistove smrti novinar počinje sa uspjehom svirati klavir i postepeno mijenjati svoj karakter, a što, kao i otkriće da je pokojni virtuoz bio satanist i vršio okultne rituale suprugu navodi na zastrašujući zaključak. The Mephisto Waltz je predstavljao jedino filmsko ostvarenje u producentskoj karijeri Quinna Martina, inače poznatog po nizu uspješnih TV-serija. Film je dobio dobre pohvale zbog jezovite atmosfere i dobre glume (sa izuzetkom Alana Alde), ali mu se zamjerala prevelika sličnost sa nedavnom Rosemarynom bebom. Prevod najavio BaglyasPeter |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2016 u 20:52 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |