| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Metallica tražim |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Sineast
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 15.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Metallica tražimObjavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 12:50 |
|
imali netko nešto od Metallice- bilo koncerti, a pogotovo dokumentarci? ako ima neka mi se slobodno javi. po mogučnosti razmjena.
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 15:30 |
|
Jel te interesuje sve o njoj, tekstovi, pesme, koncerti, spotovi, multimedijalan disk o njoj.....
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
+ Damien +
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 16:15 |
|
Evo ovo ti ja imam od koncerata i spotova (nešto dvd nešto divx):
Metallica Cunning Stunts Metallica Cliff 'Em All Metallica Live sh*t Binge & Purge - Live in San Diego 1992. Metallica Live sh*t Binge & Purge - Live in Seattle 1989. Metallica S&M Metallica The Black Album (documentary) Metallica A Year And A Half In The Life Of Metallica METALLICA Some kind of monster (glazbeno-dokumentarni) METALLICA Rock in Rio - Madly in anger with the world (Live in Lisboa 2004.) METALLICA Big Day Out (Live in Melbourne & Sydney 2004.) METALLICA St. Anger (album odsviran uživo u studiju) Metallica Die Die My Darling (live) Metallica Enter Sandman Metallica Fuel Metallica Hero Of The Day Metallica I Disappear Metallica King Nothing Metallica Mama Said Metallica Nothing Else Matters Metallica One Metallica Sabbra Cadabra (live) Metallica St. Anger Metallica Stone Cold Crazy Metallica The Memory Remains Metallica The Unforgiven Metallica The Unforgiven II Metallica The Unnamed Feeling Metallica Turn The Page Metallica Until It Sleeps Metallica Wherever I May Roam Metallica Whiskey In The Jar |
|
|
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
|
|
![]() |
|
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 19:18 |
|
ja imam:
Metallica - Cunning Stunts (original video kaseta) Metallica - Some Kind Of Monster (dvd dokumentarac) Metallica - Live In Lisabon (2004) - 'Rock In Rio' (part of Madly tour) Metallica - Live In Poland (audio) Metallica - Woodstock '99 (live 280 MB, audio 2CD-a) Metallica - Cliff 'Em All (divx) Metallica - Bing & Purge 2 Metallica - svih 10 studijskih albuma, St. Anger original (+dvd snimljen u studiju) Metallica - Don't Call Us Well Call You (audio) Metallica - Fancan (audio) Metallica - Live In Dallas (audio) Metallica - Live In London (audio) Metallica - Live In London (koncert pred samo 100-tinjak ljudi) tvrip Metallica - Rock Am Ring 2004 Metallica - MTV Icon Metallica - Live In Stockholm '96 (audio) Metallica - Garage Barrage - NY '98 (audio) Metallica - Garage Days And More (audio) ...još 12-13 audio koncerata... naravno, imam i sve spotove! |
|
![]() |
|
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 19:21 |
|
uglavnom, pogledaj popis u uploadu svega i svačega...
sigurno u tom popisu nešt nije upisano, al tko će sve to popisat... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |