| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nackt unter Wölfen Aka Naked Among Wolves (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nackt unter Wölfen Aka Naked Among Wolves (2015)Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2016 u 00:41 |
|
Nackt unter Wölfen (2015) Aka Naked Among Wolves ![]() Režija: Philipp Kadelbach Scenarij: Stefan Kolditz, prema knjizi Bruna Apitza Žanr: Drama, Istorijski, Ratni Jezik: Njemački, Poljski, Francuski Država: Njemačka Trajanje: 105 min Florian Stetter ... Hans Pippig Peter Schneider ... André Höfel Sylvester Groth ... Helmut Krämer Sabin Tambrea ... Hermann Reineboth Robert Gallinowski ... Robert Kluttig Rainer Bock ... Alois Schwahl Rafael Stachowiak ... Marian Kropinski Thorsten Merten ... Hans Bochow Film je snimljen prema istoimenom romanu pisca Bruna Apitza, izdanom 1958 godine. Radnja filma smješena je u 1945 godinu, u zadnjim tjednima prije oslobođenja koncentracionog logora Buchenwald i dolaska američkih vojnika. Logoraš Hans Pippig pronađe trogodišnje dijete Stephana u jednom od kovčega pristiglih logoraša. Logoraši, iako pripremaju ustanak protiv SS-a, ne prijave dijete već ga sakriju. Prevod je uradio: Gale |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
amir.mira
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2018 u 00:58 |
|
ne sećam se kada sam gledao logoraški film, bilo je to davno, ovaj mi je prijao...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |