| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Please reenter captcha |
Odgovori
|
| Korisnik | |
senad1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Please reenter captchaObjavljeno: 25.Rujan/Sep.2016 u 11:12 |
|
Odmah da napomenem da znam o čemu je riječ jer sam se sa ovim susretao i ranije, ali danas kada sam htio da uđem na jedan sajt, gdje se inače ovo koristi, nisam mogao jer nigdje nije bilo ono "ja nisam robot"... samo je stajalo da unesem niknejm i pasvord. Kada sam to odradio i pokušao da uđem pojavilo mi se ovo o čemu pričam. Da li neko zna kako da ovo riješim ili još bolje kako da zaobiđem da mi se više ne pojavljuje?
|
|
![]() |
|
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2471 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2016 u 19:36 |
|
Ako si ugledao sličicu, upišeš znakove pa enter.
Neki put sam upisivao sve malim slovima, kad nije htjelo. Možeš zatražiti novu sličicu... https://www.google.hr/search?q=Problems+viewing+or+passing+CAPTCHA+verification&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiIr-WshqvPAhUIBMAKHeLVAbUQ_AUICCgB&biw=980&bih=555 https://help.yahoo.com/kb/SLN2662.html Pomaže ovo? Ažurirao drdamjan - 25.Rujan/Sep.2016 u 19:37 |
|
![]() |
|
senad1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2016 u 17:59 |
|
Ništa od ovoga mi se ne pojavljuje, samo stoji da unesem niknejm, pasvord i sign in, i ništa više!
Kada to odradim pojavi se "Please reenter captcha". |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |