| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Anne of Green Gables (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Anne of Green Gables (2016)Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2016 u 18:35 |
|
Anne of Green Gables (2016) ![]() Režija: John Kent Harrison Scenarij: Susan Coyne, Lucy Maud Montgomery Žanr: Obiteljski Jezik: Engleski Država: Kanada Trajanje: 90 min Ella Ballentine ... Anne Shirley Sara Botsford ... Marilla Cuthbert Martin Sheen ... Matthew Cuthbert Julia Lalonde ... Diana Barry Drew Haytaoglu ... Gilbert Blythe Kate Hennig ... Rachel Lynde Film je remake filma Anne Of Green Gables (1985) i snimljen je prema omiljenom klasičnom romanu za djecu autorice Lucy Maud Montgomery, prvi put objavljen 1908. godine i govori o maštovitoj djevojčici koja svojim neukrotivim duhom dotakne živote svih ljudi koje upozna. U kasnim 1870-im na Otoku Princa Edwarda, Anne Shirley greškom pošalju Matthewu i Marilli Cuthbert, sredovječnim bratu i sestri koji su zapravo htjeli posvojiti dječaka kako bi im pomagao na farmi. Anne shvati da se mora uklopiti sa njima, u školi i gradiću kako je nikada više ne bi vratili u sirotište. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |