| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gojitmal Aka Lies (1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gojitmal Aka Lies (1999)Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2016 u 01:00 |
|
Gojitmal Aka Lies (1999) ![]() Režija: Sun-Woo Jang Scenarij: Sun-Woo Jang, prema romanu Jung-Il Changa Žanr: Drama Jezik: Korejski Država: Južna Koreja Trajanje: 112 min Sang Hyun Lee ... J Tae Yeon Kim ... Y Hyun Joo Choi ... G Kwon Taek Han ... Y's Brother Hyuk Poong Kwon ... J's senior Myung Keum Jung ... Senior's wife Min Soo Shin ... Young J Young Sun Cho ... J's father Film je snimljen prema južnokorejskom romanu autora Jung-Il Changa koji je prilikom objave 1999. g. bio zabranjen, a autor je završio u zatvoru. Gojtimal nam donosi priču o sadomazohističkom seksualnom odnosu između 38-godišnjeg oženjenog kipara i 18-godišnje srednjoške. Prevod je uradio: kolec |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |