| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nabat (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nabat (2014)Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2016 u 00:02 |
|
Nabat (2014) ![]() Režija: Elchin Musaoglu Scenarij: Elchin Musaoglu, Elkhan Nabiyev Žanr: Drama, Ratni Jezik: Azerbajdžanski Država: Azerbajdžan Trajanje: 105 min Fatemah Motamed-Aria ... Nabat Vidadi Aliyev ... Iskender Sabir Mammadov ... Major Farhad Israfilov ... Davud Nabat i njen ostarjeli bolesni muž Iskender, bivši šumar, žive u maloj kućici izvan sela i preživljavaju se prodjam mlijeka od jedine krave koju imaju. Njihov sin pogine u ratu koji već neko vrijeme bijesni po Gorskom Karabahu i zbog kojeg stanovnici polako napuštaju selo. Nakon Iskenderove smrti Nabat se trudi preživjeti u napuštenom selu dok je promatra vučica. Prevod je uradio: Gale |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |