Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lethal Weapon (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lethal Weapon (2016)

Lethal Weapon

Lethal Weapon (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Matthew Miller

Glavne uloge:

Damon Wayans
  >  Roger Murtaugh
Keesha Sharp
  >  Trish Murtaugh
Kevin Rahm
  >  Brooks Avery
Jordana Brewster
  >  Maureen Cahill
Clayne Crawford
  >  Martin Riggs
Johnathan Fernandez
  >  Scorsese
Michelle Mitchenor
  >  Sonya Bailey
Richard Cabral
  >  Cruz
Chandler Kinney
  >  Riana Murtaugh
Floriana Lima
  >  Miranda Riggs
Dante Brown
  >  Roger Murtaugh Jr.
Tony Plana
  >  Ronnie Delgado
Paul Bates
  >  Art
Jeff Davis
  >  Wade Davies
Sprague Grayden
  >  Genie Babcock

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lethal Weapon (2016)
    Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2016 u 22:17

Lethal Weapon (2016)

Žanr:
akcija, kriminalistička, drama

Uloge: Damon Wayans, Clayne Crawford, Jordana Brewster, Dante Brown, Kevin Rahm, Keesha Sharp, Charles Baker, Chandler Kinney

Jezik: engleski

Radnja:
Serija je temeljena na istoimenim akcijskim komedijama s Melom Gibsonom kao Martinom Riggsom i Dannyjem Gloverom kao Rogerom Murtaughom. Martin Riggs je bivši marinac i policajac iz Teksasa koji je tragično izgubio ženu i dijete. Dolazi u Los Angeles kako bi ponovo počeo kao policajac u losanđeleskoj policiji. Dodijeljen je kao radni kolega Rogeru Murtaughu, koji je nedavno ima blagi srčani udar i treba da izbjegava stres pod svaku cijenu. Naravno, svi oni koji su gledali filmove znaju da mu to sa Riggsom kao partnerom uopšte neće biti moguće.

Izvor: http://www.topcinemamovie.com

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
grill View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grill Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2017 u 21:23
imali daljih pevoda izasle su serije odavno inace su ostali prevodi extra HVALA PUNO

Na vrh
DrZZZzzz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DrZZZzzz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2017 u 20:32
nema izgleda zainteresovanih da prevedu :(  Preveo bih ja... da umem :( da se neko ne naljuti sto samo trazimo
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2017 u 21:29
Obnovljeno za 2. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
ivica-hlavati-cika-v View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivica-hlavati-cika-v Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2017 u 23:07
Molim Vas, može li netko prevesti ovu seriju do kraja?
Na vrh
Vladamp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vladamp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2017 u 12:35
Molim Vas, može li netko prevesti ovu seriju do kraja?
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2017 u 20:06
Šteta da je nitko ne želi prevesti kada ima stvarno puno zainteresiranih za ovu seriju koja je po meni odlična.Dvije dostojne zamjene za Gibsona i Glovera.Počeo sam prevoditi neke epizode ali me sataru tehnikalije oko titla,ne ide mi baš dobro tehnička strana pa sam odustao,bolje sam nego da me moderatori izbace,svaka im čast na uloženom vremenu i strpljenju ni sam nisam ljubitelj lošeg titla.Drago mi je za drugu sezonu da se obnovi.No hard feelings moderators and administrators.
Everything is a joke !
Na vrh
natasaga View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj natasaga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 22:36
oduševljena sam.serija je odlična!!!na žalost dugo čekamo na prevod...za svaku preporuku!
Na vrh
stanko-bobinec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stanko-bobinec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2017 u 16:08
Miriše na kopiju originalnih filmova sa Melom Gibsonom i Danyem Gl. Ako volite lagane krimi priče sa dozom humora ova će vas serija zadovoljiti. Ocjena 1-5 . 4
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2017 u 20:26
Ne razumijem gdje je problem mirisa serije???Pa serija je napravljena kao nastavak i malo dublje upoznavanje likova Riggsa i Murtogha.Ovo je samo neki logički nastavak filmova ,a ne kopija.obratiti malo više pažnje na seriju i film ubuduće.Hvala na razumijevanju.
Na vrh
dupin View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dupin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 18:32
Zabavna serija, može se gledati bez nekog naprezanja.
Na vrh
Emmet Ray View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Emmet Ray Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 21:10
Kao što rekoše predhodnici dupin, sinna i stanko-bobinec.....nastavak bez naprezanja za ocenu 4. Ipak su Mel i Danny dali domaći za sve koji pokušaju nešto na ovu temu....VELIKO HVALA HeartAway i Kanda na prevodu serije. Živeli!!!
Na vrh
stroma View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stroma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 15:13
zabavno
Na vrh
dacan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dacan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2017 u 20:48
za nene je serja davez
Na vrh
madax View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 18:15
Meni serija odlicna opustajuca uredno je pratim...
Na vrh
Mlata View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mlata Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2017 u 21:41
jako uzivam u svakoj epizodi i vrsti humora koju imaju Clayne Craford po meni jako dobro radi svoju ulogu - cak bih mogao dati ocenu 8
Na vrh
konrad View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj konrad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2017 u 21:59
Riggsa je trebao glumit neko drugi.
Na vrh
deda vlada View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda vlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2018 u 22:04
Simpatična serija, ima svega... i humora i akcije.
Na vrh
danijel-dijana-vucko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj danijel-dijana-vucko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2018 u 22:20
serija je odlicna,zna li neko gde skinuti epizode
Na vrh
pavle-ristovski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pavle-ristovski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 17:02
vo zamunda gi ima site epizodi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.