| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Lost Prince (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Lost Prince (2003)Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2016 u 22:48 |
|
The Lost Prince (2003) ![]() Režija: Stephen Poliakoff Scenarij: Stephen Poliakoff Žanr: Biografski, Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 180 min (2 dijela) Daniel Williams ... Prince John Matthew James Thomas ... Prince John Brock Everitt-Elwick ... Prince George Rollo Weeks ... Prince George Gina McKee ... Lalla Tom Hollander ... George V Miranda Richardson ... Queen Mary Bill Nighy ... Stamfordham Biografski film o najmlađem djetetu Britanskog kralja Georga V i kraljice Mary, princu Johnu, koji je 1919 godine umro od epilepsije u 13-oj godini. Prevode je najavila: mirha |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2016 u 00:05 |
|
Serija rezisera Stephena Poliakoffa, ciji filmski opus svakako treba pogledati je prevedena ![]() mirha hvala za prevode ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |