| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Last Days in the Desert (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Last Days in the Desert (2015)Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2016 u 21:59 |
![]() Režija: Rodrigo García Scenarij: Rodrigo García Žanr: Istorijska Avantura Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 98 minuta Uloge: Ewan McGregor, Tye Sheridan, Ayelet Zurer, Ciarán Hinds, Susan Gray... U filmu koji donosi Isusa na velika platna, Last Days in the Desert, Ewan McGregor je preuzeo ulogu Isusa i vraga, boreći se tako sam protiv sebe. Radnja prati dio vremena kojeg je Isus proveo u pustinji posteći i moleći se. U filmu je osmišljen susret i borba između đavla i mesije pred sam kraj 40 dana u pustinji. izvor:topcinemamovie Preveo/la: intoxic Ažurirao Vvesko - 03.Kolovoz/Aug.2016 u 22:01 |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2016 u 00:31 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2017 u 22:24 |
|
Dobar film. Ewan McGregor je dobro odradio svoju rolu kao i Ciaran Hinds u sporednoj ulozi. PS. Obratite paznju na poslednju scenu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |