| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Natural Curiosities Aka David Attenborough's Natural Curiosities (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mircest
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Natural Curiosities Aka David Attenborough's Natural Curiosities (2013)Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2016 u 15:21 |
|
David Attenbourough: Čuda prirode ![]() Žanr: dokumentarni Jezik: engleski Režiser: Hilary Jeffkins Glavne uloge: David Attenborough Sir David Attenborough u svakoj epizodi predstavlja po dvije životinje koje su ga se posebno dojmile i koje dijele sličnosti u evoluciji. Zašto baš zebra i leptiri imaju posebne šare? Zašto puž ima zaobljenu kućicu? Što stvara šarene boje na leptirovim krilima? Zašto su znanstvenici vjerovali da su našli rogove jednoroga? Dokumentarna serija, čijoj ljepoti pridonosi poseban stil pripovijedanja Davida Attenborougha, donosi odgovore na razna pitanja o prirodi. Izvor: mojtv.hr Prevod uradio: 20miki09 ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2016 u 21:20 |
|
Prevedena je i druga sezona, hvala 20miki09 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |