| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Browning Version (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Browning Version (1994)Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2016 u 00:43 |
|
The Browning Version (1994) ![]() Režija: Mike Figgis Scenarij: Ronald Harwood, prema djelu Terenca Rattigana Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 97 min Albert Finney ... Andrew Crocker-Harris Greta Scacchi ... Laura Crocker-Harris Matthew Modine ... Frank Hunter Julian Sands ... Tom Gilbert Michael Gambon ... Dr. Frobisher Ben Silverstone ... Taplow Andrew Crocker-Harris profesor je grčkog i latinskog jezika koji poslije 20 godina rada mora napustiti posao zbog zdravstvenih problema, a to je i razlog zbog kojeg može ostati bez penzije. Uz zdravstvene probleme suočava se i sa obiteljskim, naime žena ga često vara i koristi svaku priliku da ga povrijedi. NAGRADE: 1994 - Cannes Film Festival 1994 Mike Figgis, nominacija nagrade Zlatna palma 1995 - BAFTA Awards Ronald Harwood, nominacija za najbolji prilagođeni scenarij Prevod je uradio: Svetofil |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |