| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
After the Ball (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: After the Ball (2015)Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2016 u 23:33 |
|
After the Ball (2015) ![]() Režija: Sean Garrity Scenarij: Jason Sherman, Kate Melville Žanr: Komedija Jezik: Engleski, Francuski, Talijanski Država: Kanada Trajanje: 101 min Portia Doubleday... Kate Kassell / Nate Marc-André Grondin... Daniel Chris Noth ... Lee Kassell Lauren Holly ... Elise Natalie Krill ... Tannis Anna Hopkins ... Simone David Michael ... Maurice Colin Mochrie ... Colin Frost Kate Kassell žarko želi dizajnirati visoku modu, ali poslije diplome shvati da je usprkos najboljim ocjenama, nitko ne želi zaposliti. Kate je naime kćerka maloprodajnog trgovca u čijim trgovinama se prodaje odjeća inspirirana istim dizajnerima za koje ona želi raditi, zato je prisiljena zaposliti se kod oca. Prevod je uradila: AAdeAA |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |