Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Daeho AKA The Tiger: An Old Hunter's Tale (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Daeho AKA The Tiger: An Old Hunter's Tale (2015)

Daeho

Daeho (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

drama, povijesni, akcija, triler, avantura

Trajanje:

139 min

Režija:

Park Hoon-jung

Scenarij:

Park Hoon-jung

Glavne uloge:

Choi Min-sik
  >  Chun Man-duk
Ren Ôsugi
  >  Government Official Maezono (as Ren Ôsugi)
Park In-Soo
  >  Hunter Park
Hitanshu Barik
  >  Social worker
Kim Sang-ho
  >  Chil-goo
Ra Mi-ran
  >  Chil-goo's wife
Jeong Man-sik
  >  Goo-gyeong
Lee Na-ra
  >  Mal-nyeon
Jeong Seok-won
  >  Military Officer Ryu (as Jung Suk Won)
Kim Hong-pa
  >  Herbal shop owner (as Hong-Fa Kim)
Nam Yeon-woo
  >  Metal rifle retrieval troop platoon leader
Jung Suk Won
  >  Military Officer Ryu
Sung Yoo-bin
  >  Suk-yi
Jung Ji-so
  >  Sun-yi
Kim Ye-jun
  >  Suk (young)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vvesko View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vvesko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Daeho AKA The Tiger: An Old Hunter's Tale (2015)
    Objavljeno: 04.Svibanj/May.2016 u 00:22

Daeho Aka The Tiger: An Old Hunter's Tale (2015)

Režija: Hoon-jung Park
Scenarij: Hoon-jung Park
Žanr:  Avantura, Drama
Jezik: Korejski
Država: Južna Koreja
Trajanje: 2h 19min

Uloge:
Min-sik Choi, Hong-Fa Kim, Sang-ho Kim, Eun-woo Lee, 
Jeong Man-sik, Mi-ran Ra, Hyun Seung-min, Yoo-Bin Sung…

Priča smeštena u vreme kada je Korejsko Kraljevstvo bilo pod japanskom vlašću, a jedan stari, iskusni i prekaljeni lovac, Cheon Man-deok, stavljen je pred zadatak da uhvati predivnu, ali retku životinju, poslednjeg tigra Joseon, kako ga ne bi uhvatili japanski okupatori.
izvor: filmonizirani

Preveo/la:
Gale

Ažurirao jafforidza - 15.Svibanj/May.2020 u 23:54

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2020 u 16:55
Odlican film
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2020 u 08:08
Ovaj film je vizualni praznik za gledatelja.
Svakako pogledati.

10/10

Ažurirao Wida - 19.Travanj/Apr.2020 u 11:42
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2020 u 23:18

Odgledao sam ovaj dečiji film čije ime u potpunosti odgovara sadržaju. Lovačke priče i slične bajke su dobre onoliko koliko su ubedljive a ova to svakako nije. Priču o starom lovcu i njegovom drugaru tigru koji teži čitavu tonu (cgi je čudo) ulepšao je samo pejzaž i to je ujedno ono što mi je najbolje u filmu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2020 u 15:07
Deciji film? Kako za koga, meni nije deciji film.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2020 u 15:49
Tigar ''predstavlja'' korejski narod
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2020 u 16:22
Kaže:
Citiraj

Sex & Nudity

No Nudity. In one scene when boy is urinating he talks to his father about his penis size.

Dječji film ne zbog nepostojeće golotinje, nego sami tekst - osim ako ste u "manchild" fazi i dan danas.

Preskačem. Stole zahvaljujem na upozorenju.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2020 u 02:01

Znam šta i koga predstavlja tigar u filmu.

Filmovi, dobri ili loši, postoje da bi se gledali. Ovaj kao da je sniman u Lici, toliko su lepi pejzaži.

Bežim sa teme.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2020 u 15:04
Meni je isti u Top 10 korejskih filmova, a odgledao sam ih preko 100. Metaforičan prikaz borbe između čoveka i prirode u kojoj nema pobednika tj ista obiluje teškim gubicima na obe strane. Kadrovi sa pejsažima, fotografija, CGI scene... apsolutno savršenstvo. Metafore i simbolika se ni u kom slučaju ne mogu smatrati bajkama i detinjarijama. Confused
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2020 u 17:29
Pa ne može nam ukus svima bit isti. Smile

Daj reci... Ako je već pun simbolike (i opet nekekvi japanski vojnici, pa ne da mi se, stvarno)...
Ima li ikakve veze sa Tropical Malady?
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2020 u 19:46
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Pa ne može nam ukus svima bit isti. Smile

Daj reci... Ako je već pun simbolike (i opet nekekvi japanski vojnici, pa ne da mi se, stvarno)...
Ima li ikakve veze sa Tropical Malady?

Ne znam, taj nisam gledao. Meni donekle ima sličnosti sa The Grey (2011), samo što je po mom mišljenju dinamičniji, uzbudljiviji, jednom rečju, bolji od pomenutog. Smile
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2022 u 19:28
Hvala Vračarac, evo već ga zajmim Approve
Na vrh
Zagrivuk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zagrivuk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2025 u 05:17
Zao mi je sto pokrecem staru temu ali fim je FANTASTICAN. Pitaju ljudi koju film poruku salje? Hahahahahhahahaha pa film ima poruke, sami vidite neke dok gledate i na samom zavrsetku. Neko kaze koje poruke LOL pa ukljucite mozak. 1. Oni su jedno u tragediji 2. Tigar predstavlja borbu za slobodu 3. Tigar predstavlja mrznju od ugnjetavanja (okupacija je) Na kraju obojica predstavljaju kako sejes tako zanjes! Ovo nisam samo ja rekao, idite malo na filmske kritike, u glavnom citajte na Engleskom i bice vam jasno. 
Pre neki dan mi ga je neko preporucio, jedva nadjoh film sa prevodom. Fim je Fantastika, Horor i jaka drama
Cisto 10/10
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2025 u 08:26
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Tigar ''predstavlja'' korejski narod

Tako je beogradski, Thumbs Up Stole u jednom od prethodnih postova izgleda nije shvatio metaforu. Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.