| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Our Kind of Traitor (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Our Kind of Traitor (2016)Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2016 u 14:47 |
Žanr: Triler Trajanje: 1h 47min Zemlja: UK Režija: Susanna White Scenario: Hossein Amini, John le Carré Uloge: Ewan McGregor ... Perry Makepeace Stellan Skarsgård ... Dima Damian Lewis ... Hector Naomie Harris ... Gail Perkins Alicia von Rittberg ... Natasha Opis: Mladi profesor sa Oksforda i njegova devojka, odlaze na odmor na karipsko ostrvo Antigu. Tamo upoznaju ruskog milijardera koji poseduje ostrvo i dijamantski sat. Ruski milijarder ih poziva da odigraju partiju tenisa, ali - kao što to kod rusa obično biva - partija tenisa nikad nije samo ono što mislimo da jeste. Predlog koji na rastanku dobiju od Rusa, čoveka broj jedan za pranje novca ruskog kriminalnog podzemlja, odvešće ih na vrtoglavo putovanje od teniskih terena Roland Garosa do luksuzne jahte, od sigurne kuće u švajcarskim Alpima do najmračnijih kutaka Londona i sumnjivih dogovra sa britanskim obaveštajnim agencijama. Izvor: cineplexx |
|
|
|
![]() |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2016 u 23:29 |
|
.
Ažurirao angels - 02.Listopad/Oct.2016 u 13:17 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2016 u 00:45 |
|
Prevod je najavio sean12 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2016 u 00:41 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
idvi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 15:47 |
|
film puca po šavovima..dosta nelogicinosti iz stvarnog života ..napr. naivnost glavnog glumca (profesor)
pa teatralna gluma i prikazivanje "rusa" koja po meni ide u komicnost. Za mene 4,5/10
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 23:40 |
|
Prva polovina filma odlicna a onda nesto isprepleteno i zamrseno i nedoreceno do kraja. Veliki potencijal filma a na kraju samo jedan obican film. Iskreno me razocarao film. Kako je pocelo ocekivao sam da ce biti top film a posle razocarenje i smorio me pri kraju da sam vise gledao u telefon zadnjih pola sata nego li u filmu :(
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |