| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mankind the Story of All of Us (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mankind the Story of All of Us (2012)Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2016 u 23:22 |
|
Mankind The Story Of All Of Us (2012) ![]() Žanr: Dokumentarni, Istorijski Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 1 sezona, 12 epizoda, 60 min, 720 min NARATORI: Josh Brolin (SAD i Azija) Jay Taruc (Filipini) Stephen Fry (Velika Britanija) Brian Williams (SAD) Jack Thompson (Australija i Novi Zeland) Richard Machowicz ... Himself - Military Expert & Former Navy Seal James Meigs ... Himself - Editor-in-Chief, Popular Mechanics George Wunderlich ... Himself - National Museum of Civil War Medicine Mike Loades ... Himself - Military Historian Brian Williams ... Himself - NBC Nightly News Henry Louis Gates ... Himself - Harvard University Mehmet Oz ... Himself - New York Presbyterian Hospital Dokumentarni serijal 'Čovječanstvo: Priča o nama' vodi nas na nezaboravno i vrlo poučno putovanje o nastanku ljudske rase, kroz izvanrednu epsku priču o nastanku civilizacije. Kroz 12 jednosatnih epizoda imati ćemo priliku vidjeti kako se ljudska rasa stvarala kroz povijest dugu milijune godina, kako su prirodne sile utjecale na naš razvoj, kako je moć znanosti, od geologije do astronomije, fizike i biologije oblikovala put stvaranja čovječanstva, od ledenog doba, do otkrića poljoprivrede, propasti Rimskog Carstva, otkrića Novog svijeta, uspon i pad Azteka, industrijske revolucije i mnogo drugih povijesnih događaja koji su promijenili naše društvo. Snimljen s više milijunskim budžetom, ovaj epski dokumentarni serijal je priča o našoj povijesti, priča o uspjehu, premoći i preživljavanju na surovom planetu ispričana na revolucionaran način bez utjecaja ikakvih ograničenja i politike. Prevode radi: proda |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |