| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Šta je m2 ?? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
dragonheart
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 01.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 232 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Šta je m2 ??Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 16:47 |
|
Ne znam da li ste ikada čuli za ovo mjesto,jer ga niko nikada ne spominje,pa moram da podjelim sa svima ovo fenomenalno saznanje!!! Dakle prije nekih godinu dana sam imao razmjenu veliku s nekim likom iz Beograda,naravno zbog filmova koje je imao,bez je**mti sam sjeo na autobus i otputovao tamo i razmjenio se za filmove. Primjetio sam pun ku**c filmova na njihovim kioscima i ostavio novaca i novaca!!! Kada sam ubacio jedan od tih dvd-a,odmah je počela reklama za m2 klub,dakle zamislite videoklub velik poput nekog konzuma ili nečeg sličnog!!!!!!! Kada sam vidio tu reklamu rekao sam jebote,pa moram ići tamo i dakle pri sljedećoj razmjeni sa istim čovjekom sam otišao tamo,kada sam ušo unutra ko da sam ušao u raj,sve fenomenalno sređeno filmovi složeni po abecedi,požanrirani i naravno filmovi na prodaju,i filmovi na akcijskim cijenama po 99 dinara i 139 dinara,što u prjevodu znači 11 kuna i 8 i po kuna!!!!!!! Sada kada sam bio kupio sam sljedeće naslove po tim smješnim cjenama: 1.Raw Deal-A.Schwarzenegger 2.River Runs Through-B.Pitt 3.Ricochet-D.Washington 4.Sin City-(vjerovali ili ne isto tako 99 dinara) 5.Corto Maltese 6.The Defender-D.Lundgren 7.Vidocq-G.Depardieu 8.Amos i Andrew-N.Cage,S.L.Jackson 9.God Forgives I Dont-T.Hill,Bud Spencer-(ovo kada sam vidio me tek skoro udario infarkt,no isto sam ga kupio za 250 dinara,čitaj mizerne 23 kune!!! I naravno puno toga samo što sada ne znam sve napamet,dakle to je trgovina i videoteka koja zaslužuje veću posjećenost od bilo koje naše,nije ukrašena nekim bezveznim posterima novih filmova već fotografijama legendarnih glumaca poput Gibsona,Jean Renoa-(e da upravo mi došlo isto tako za 99 dinara možete kupiti i npr.Leona profesionalca i njegovog Jaguara kojeg sam ja gotovo zaboravio),a što je najbolje količine su im gotovo neograničene. Sad daleko da tamo nema i skupljih filmova,no oni jeftiniji mi nekako ipak prevladavaju-samo npr. evo film "SOYLENT GRREEN",jebeni sf klasik sa C.Hestonom je 450 dinara čitaj 42 kune ,OD SUMRAKA DO ZORE-sva tri djela 300 dinara 27 kuna,pa još one serije SMALLVILLE,originali (e da zaboravih napomenuti distributeri tih filmova su većinom isti kao ovi kod nas,npr-ISSA,Blitz),komad 450 dinara 42 kune,a ima ih točno 6 komada,što je znači 252 kune,znači prva sezona komplet od istog izdavača ko kod nas,samo je razlika u tome što je kod nas cifra ako se ne varam oko 600 kuna,pa mislim ono kuda ide ovaj svijet!!!!!!!! Šta još da usporedim,e da naprimjer film Bones sa Snoop Dogom,kod nas ne postoji na dvd-u,ali kod njih naravno postoji i košta 650 dinara-62 kune,jedino što je kod njih preveden kao POSMRTNA OSVETA !!!!!!!! Dakle baš kao što kažu u reklami idealno mjesto za svakog ljubitelja filma,ne znam dali sam nekom možda pomogao sa ovim,ali ja zanm da ja idem tamo opet u trećem mjesecu i da ću nositi bar 1000 kuna sa sobom,a vi izračunajte po tim njihovim cjenama koliko filmova mogu kupiti za tu cifru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
|
|
![]() |
|
dajmiDivX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:38 |
|
Jesu ti DVD-ovi originali?
|
|
![]() |
|
Rodman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 861 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:57 |
|
E to je pravo pitanje...
|
|
![]() |
|
Lenja_Kravitza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 13.Svibanj/May.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 393 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 20:45 |
|
Evo da vas odma razuverim da dolazite u BG zbog ove prevare , filmovi mozda jesu na dvdu i mozda kostaju 99 din , ali na dvdu imas samo film (u najboljem slucaju shrinkovan) bez izbora scena ,bez dodatnog materijala , u sustini kad upadnes u meni imas opciju pusti film , ili ako su dodati Pokemoni na dvd onda mozes i njih da pustis ...
Originalni filmovi u Srbiji kostaju bar koliko u Hrvatskoj , ako ne i vise , na cenu sa amozona dodas jos 20% od te cene i dobijes pravi iznos .... M2 je neki mega-giga-tera video klub u kome mozes iznajmiti original dvd naslov za 150 din , i sad ti meni reci po kojoj logici bi oni iste te naslove prodavali za 100 kinti ??????? To su ovi fush dvd filmovi sa kioska , koji su i pravljeni za masovnu upotrebu , znas onu , kupis , pogledas ,obrises dupe i bacis , a ne izdanja vredna skupljanja zarad licne kolekcije ....i btw , izlaze samo oni manje komercijalni filmovi , za koje je otkup izuzetno nizak , recimo izadju filmovi koje je Almodovar pravio 80ih ,ali zato nema nista od onih njegovih skupih projekata koji su osvajali oskare .... Ažurirao Lenja_Kravitza |
|
![]() |
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
May the Force be with you... Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 850 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 21:01 |
|
nema veze što je na dvd-u samo film, ja kad podignem neki film iz videoteke, kad je preko 4,7GB, shrinkujem samo film, šta će mi one dodatne "gluposti", osim ako ima nekog dodatnog zanimljivog materijala!
|
|
![]() |
|
dragonheart
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 01.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 232 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 14:40 |
|
PRVO:Lenja Kravice svi filmovi koje sam kupio u m2 klubu imaju izbor scena ! DRUGO: Sin City nije manje komercijalan film i vrjedan je svake kolekcije i čak ima i dokumentarac o snimanju filma i većina filmova ima zvuk 5.1,od 13 koje sam kupio 10 ih ima,a obrada slike i zvuka je dostojna dvd-a,i di još možeš kupiti te takve raritete poput GOD FORGIVES I DONT na dvd-u za 23 kune,i još jedna usporedba,spomenuo sam da su neki distributeri isti distributeri kao i kod nas,pa evo BLADE :TRINITY,kod nas košta 180 kuna,kod njih isti takav 123 kune ako se ne varam,ne znam kako vio ostali,ali m2 klube evo mene kod tebe opet u trećem mjesecu |
|
|
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |