| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Angely Voyny Aka Angels of War (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Angely Voyny Aka Angels of War (2012)Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2016 u 01:26 |
|
Angely Voyny (2012)
Ruski naziv: Ангелы войны ![]() IMDB Ratna drama Tokom rata na okupiranoj teritoriji Ukrajine Nemci su formirali logor "Nada", u kojem su sprovođeni eksperimenti na deci. Posebnom vrednopću smatrani su blizanci - kao najvredniji materijal za eksperimente. Kada je iz logora uspeo da pobegne jedan od blizanaca, Nemci dižu uzbunu, i pokušavaju da pronađu odbeglog dečaka. Sve to komplikuje život i stanovnicima obližnjeg sela, i malom partizanskom odredu koji se nalazi u šumi, kao i lokalnoj policiji. U centru zbivanja je mali Petka, kao i dirljiva ljubavna priča o mladom paru - policajcu Andreju i starijoj kćerki starešine sela, Nini. Heroj se u više navrata suočava sa smrću bližnjih, konfrontacijama, nepoverenjem i prevarama. Oni koji su do juče bili prijatelji, sad su najopasniji neprijatelji, a oni koji do juče nisu hteli da pomognu, pokazaće se u novom svetlu. Prevod: kumek TITLOVI Ažurirao kumek - 02.Veljaca/Feb.2016 u 01:28 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2016 u 23:30 |
|
Hvala kumek ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |