Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Čudesne zvijeri i gdje ih naći

Godina:

2016

Žanr:

obiteljski, fantazija, avantura

Trajanje:

133 min

Režija:

David Yates

Scenarij:

J.K. Rowling

Glavne uloge:

Tim Bentinck
  >  Witness
Colin Farrell
  >  Graves
Dan Fogler
  >  Kowalski
Tom Clarke Hill
  >  Photographer 2
Samantha Morton
  >  Mary Lou
Sam Redford
  >  Customs Official
Matthew Sim
  >  Photographer 1
Tristan Tait
  >  Reporter
Eddie Redmayne
  >  Newt
Katherine Waterston
  >  Tina
Scott Goldman
  >  Customs Official (voice)
Jenn Murray
  >  Chastity Barebone
Ezra Miller
  >  Credence Barebone
Cory Peterson
  >  Bank Employee
Faith Wood-Blagrove
  >  Modesty Barebone

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2016 u 20:23

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)

Žanr:
avantura, fantazija

Režija: David Yates

Uloge: Eddie Redmayne, Katherine Waterson, Ezra Miller, Colin Farrell, Samantha Morton, Jon Voight, Gemma Chan, Carmen Ejogo, Ron Perlman, Christine Marzano, Dan Fogler, Alison Sudol, Jenn Murray

Jezik: engleski

Radnja:

Adaptacija knjige J.K. Rowling, točnije priručnik za Hogwarts, osmišljen u obliku enciklopedije u kojoj su pobrojane sve zvijeri čarobnjačkog svijeta kojeg smo upoznali preko Harry Pottera. Radnja filma smještena u 1920-te, u New York. Newt Scamander sa svojim starim kovčegom dolazi u New York, gdje upoznaje čitav niz magičnih i nemagičnih likova. Čarobnjaci u SAD-u žive potpuno skriveni od pogleda običnih ljudi, štoviše postoje i lovci na čarobnjake. Ne samo da je Newt Scamander u potrazi za novim magičnim bićima, već i njegov kovčeg skriva čitavu paletu “pospremljenih” magičnih i ugroženih zvijeri. Naizgled obični kovčeg je naime veći iznutra nego izvana, a unutar njega se kriju običnim ljudima nepoznata bića. Newt upada u nevolju kada ta bića pobjegnu iz kovčega.

Izvor: http://www.topcinemamovie.com

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Homer99 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Homer99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2016 u 21:14
Ovaj poster mi je trenutno pozadina na kompjuteru.  

Jedva čekam ovo! Obožavam HP (što se vidi i po avataru) i preveo sam dosta dokumentaraca o HP-u i Roulingovoj. Edi je odličan!

watch?v=TFfjiiWrxyI
Univerzitetski Odjek
Prevodi FIS
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2016 u 21:28

Prevod je najavio Bambula Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2016 u 01:51

Bambula hvala za prevod uzdravlje

Na vrh
Homer99 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Homer99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2016 u 15:38
Recenzija [SPOILERS]

Ažurirao Homer99 - 24.Studeni/Nov.2016 u 15:40
watch?v=TFfjiiWrxyI
Univerzitetski Odjek
Prevodi FIS
Na vrh
santara View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj santara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2017 u 20:31
Бамбула цар за преводе, хвала ти пуно жив био али сам филм као филм је за мене велико разочарење. Оцена 5/10 и то једва.
Na vrh
Vojvoda79 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vojvoda79 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:39
film je kao i svaki Harry Potter dečiji ali sam se lepo nasmejao
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 11:34
u svom žanru film je sasvim ok.
Na vrh
adihan View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adihan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2017 u 00:05
ko hoće pogledati ovaj film, iz najave zna šta ga očekuje,ja lično se odmorim uz filmove ovakve vrste,bez opterećenja vrijedi pogledati
Na vrh
SimkeFCRS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SimkeFCRS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2017 u 21:52
Skroz ok film. Nikako nije tracenje vremena ,ali nije ni nista spektakularno
Na vrh
Maja983 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maja983 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2017 u 22:55
Meni se licno film ne svidja.Nista posebno.
Na vrh
nanny6665 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nanny6665 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2017 u 20:10
Nije loš,ali puno više sam očekivala
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2017 u 10:01
Solidan film,za ljubiteleje avanture i fantasije.Ocena 8/10.Vredi pogledati.
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2017 u 18:34
Nista posebno.Mogli su bar za glavnog glumca da su izbrali nekog drugok.Hvala na prevodu
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2017 u 18:35
Nista posebno.Ipak hvala na prevodu
Na vrh
besker-melinda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj besker-melinda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 17:19
Moram kazat da sam bila skeptična i dugo odgađala gledanje ovog filma jer obično takvi nastavci nisu nešto posebno. Ovo je međutim bilo ugodno iznenađenje, te je Eddie Redmayne koji je utjelovio glavni lik je oduševio . Za one koji vole ovakve filmove iskreno preporučam. 8/10
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 13:38
I ja sam dugo odlagao gledanje filma, ali bih se pokajao da nisam odgledao. U ovom žanru je ovo sasvim fin film koji pruža nešto više od 2 sata lepe zabave. Naravno, ne treba tražiti neki dublji smisao, odnosno neku posebnu harizmu u njemu, ali zabavan jeste.
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 16:00
Meni se film dopao, iako mi glavni lik nije nimalo zanimljiv. Kao da se dosađivao cijeli film i kao da ga je neko prisilio da glumi u njemu. Previše mi je nekako metiljav. Ali i pored toga, film je odličan. Nije "gubljenje vremena".
Na vrh
Lazarus74 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lazarus74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 09:15
bezveze ,netreba nam kopija hari potera.
Lazarus74
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 11:23
Veoma dobar film, lepo uradjeno, zabavan film. Radnja filma se brzo odvija, a ima mnogo likova koje tek treba opširnije upoznati u sledećim delovima pa je film ostao pomalo nejasan u nekim delovima, ali sve će to obkjasniti u nastavcima koji se snimaju. Ovaj film nije kopija Hari Potera, nego je odvojeni serijal filmova o magičnim stvorenjima koja se pojavljuju u Hari Poter knjigama i filmovima. Preporuka i ocena 7,5/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.