| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
45 Years (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 45 Years (2015)Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2016 u 18:32 |
|
45 Years (2015) ![]() Režija: Andrew Haigh Scenarij: Andrew Haigh Žanr: Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 95 min Charlotte Rampling ... Kate Mercer Tom Courtenay ... Geoff Mercer Dolly Wells ... Charlotte Geraldine James ... Lena Hannah Chalmers Michelle Finch ... Niece Kate Mercer i njen muž Geoff planiraju zabavu povodom četrdesetpetogodišnjice braka. Ali, kada stigne vijest da je pronađeno tjelo njene prve ljubavi, zaleđeno i očuvano u ledenom glečeru Švicarskih Alpi možda neće biti razloga za slavlje, jer je i njihov brak pred raspadom. NAGRADE: Film je dobitnik 13 nagrada i 31 nominacija na filmskim festivalima. Prevod je uradio: Inglourious |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
magila
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 17.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2018 u 09:03 |
|
Odličan film. Proveli smo divno popodne gledajući ga.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2019 u 21:18 |
|
Interesantna ideja za radnju filma. Sam film je tehnički odlično urađen, fotografija je sjajna, savršeno dočarava život starijeg bračnog para u izolovanom seoskom domu u Engleskoj, ali i njihove odlaske do malog simpatičnog gradića i druženja sa prijateljima. Lepo je razvijena i osnovna priča o pronalasku nekadašnje devojke muža, nestale pre 50 godina u pukotini glečera i na tome se grade sve ostale njihove moralne i emotivne dileme i psihološke igre. Odlična gluma. Nama (ženi i meni) je zasmetao sam kraj, ali to nije pokvarilo doradašnji ugođaj.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |